BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.442,56
HABER /  GÜNCEL

Gül'den Berkin Elvan için başsağlığı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hayatını kaybeden Berkin Elvan için açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın ölüm haberini görünce çok üzüldüğünü söyledi.

"Bugün haberi görünce üzüldüm gerçekten. Bu olay olduğunda 14 yaşında bir çocuğumuzdu. Bugün hayatını kaybettiğini öğrendim. Ailesine başsağlığı diliyorum..." dedi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Nijer Cumhurbaşkanı Issoufou Mahamadou'yu ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

ÇAĞLAYAN'IN SÖZLERİ

Bu tip söylemleri tasvip etmek mümkün değildir. Kendi inancıma başkasının saygı göstermesini istersem başkasının inancına görüşüne de aynı saygıyı göstermem gerek. Buna herkesin dikkat etmesi gerekir.

BERKİN ELVAN'IN HAYATINI KAYBETMESİ

Bugün haberi görünce üzüldüm gerçekten. Bu olay olduğunda 14 yaşında bir çocuğumuzdu. Bugün hayatını kaybettiğini öğrendim. Ailesine başsağlığı diliyorum.

Yeni acıların yaşanmasına fırsat verilmeme gerektiğini buradan altını çizmeme gerekiyor. İstanbul valisi ile dün görüşmüştüm eminin gerekli dikkat gösterilecektir.

BERKİN ELVAN'IN ÖLÜMÜYE İLGİLİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN...

26995.jpg
BERKİN ELVAN İÇİN DİRENİŞ BAŞLADI

269 günlük yaşam mücadelesini bu sabah kaybeden Bervin Elvan için eylem çağrısı yapıldı. İşte dakika dakika yaşananlar... (TIKLA OKU)