BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  POLİTİKA

Gül çifti arasında topuklu krizi!

Portekiz'de bulunan Gül çiftinin arasında 'topuklu ayakkabı' krizi yaşandı. Abdullah Gül, arnavut kaldırımda yürümekte zorlanan eşini bakın nasıl uyardı.

Abone ol

Gül çifti arasında ikinci kez 'topuklu ayakkabı' krizi! Daha önchayrunisa-gül-topuklu.jpge Ürdün Kralı'nı karşılarken First Lady'nin ince topuklar üzerinde ağır yürümesine tepki gösteren Abdullah Gül bu kez de Portekiz'de topuklu ayakkabı nedeniyle arnavut kaldırımda yürümekte zorlanan eşini uyardı:

-"Bakalım şimdi nasıl yürüyeceksin!"

Portekiz Cumhurbaşkanı'nın misafiri olarak Portekiz'de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, ev sahibi cumhurbaşkanının verdiği yemeğe gelirken küçük bir topuklu ayakkabı krizi yaşadı.

ARNAVUT KALDIRIMI ZORLADI

Yemeğin verildiği saraya arabayla gelen Gül çifti, arabadan indikten sonra kırmızı halıya kadar Arnavut kaldırımı bir zeminde yürümek zorundaydı.

ABDULLAH GÜL UYARDI!

Arabadan iner inmez zemini gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "bakalım şimdi nasıl hayrünisa-gül-ayakkabi.jpgyürüyeceksin" diyerek eşini topuklu ayakkabıları konusunda uyardı.

FİRST LAYD'NİN TOPUKLARI

Hayrünisa Gül'ün topukları hemen her yurt dışı gezide sıkıntı kaynağı oldu. Hatırlanacağı gibi İngiltere kraliçesi ile olan görüşmesinde de dünya medyasına yine topukları yansımıştı.

İngiliz gazeteleri First Lady'nin topuklarına kraliçenin gözlerinin takılmasını haber yapmıştı. (Yandaki fotoğraf)


First Lady'nin topukları Gül'ü kızdırdı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül daha önce de karşılama töreninde eşi Hayrünnisa Gül'ü bakın nasıl uyarmıştı. (Haberin devamı için TIKLAYIN...)

hayrunni̇sa.jpg