BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.434,56
HABER /  GÜNCEL

Gençlerin bonzai partisi faciayla bitiyordu

Bursa'da ikisi 14 diğeri 18 yaşındaki üç gencin Uludağ'ın eteklerindeki Bonzai partisinin sonu, uyuşturucunun ne denli etki yaptığına dair açıklama yapar nitelikte.

Abone ol

Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki piknik alanlarında bonzai partisi yapan üç gencin sonu faciayla bitecekti.

Alınan bilgiye göre, polisi arayan bir kişi, 3 gençten ikisinin uyuşturucu partisi sonrasında hareketsiz şekilde yerde yattığını, olay yerinde bir de bıçak olduğunu belirterek polisten yardım istedi. Ancak polis ekipleri gelene kadar bölgede mangal yapan vatandaşlar iki genci soğuk suya sokarak ayıltmaya çalıştı.

Bir süre sonra kusan iki genç de kendine geldi. İsimlerinin İ.D (18) K.K. (14) ve B.K.(14) olduğu öğrenilen gençlerin ayakta dahi durmakta güçlük çekmesi dikkat çekti. 

Bıçakla yaralama zannedilen olayın asılsız olduğu, gençlerin uyuşturucudan fenalaştığı belirlendi. Olay yerine gelen resmi ekipler herhangi bir işlem yapamadı. 1 kilometre koşarak olay yerine gelen 112 ekipleri de "yaralama olayı yaşanmadığı ve gençler bonzai kullandığı" için herhangi bir işlem yapamadı.

UYUŞTURUCU YAŞI 15'E KADAR DÜŞTÜ 

Anne ve babasının ayrı yaşadığı öğrenilen gençlerden ikisi basın mensuplarının da devreye girmesiyle hastaneye götürülmek üzere ikna edildi. Düşme sonucu kolunda ve yüzünde sıyrıklar oluşan 14 yaşındaki B.K. ile aynı yaştaki arkadaşı K.K. uyuşturucudan aşırı derecede etkilendiği için ambulansa götürüldü.

KOLAY BULUNABİLİYOR
 
Bursa'da vatandaşlar gençlerin bonzai kullanmasından oldukça şikayetçi. Vatandaşlar gençlerin sadece kullanmadığına üretim de yapmaya başladığını belirtti. Bursa'da Bonzai adlı maddenin bulunması oldukça kolay ve fiyatı 5 liraya kadar düşmüş durumda.