BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe 2 transfer birden yaptı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, İtalyan oyuncular Lucia Bosetti ve Eleonora Lo Bianco’yu kadrosuna kattı.<br/>Sezonu CEV Cup şampiyonluğu ...

Abone ol

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, İtalyan oyuncular Lucia Bosetti ve Eleonora Lo Bianco’yu kadrosuna kattı.
Sezonu CEV Cup şampiyonluğu ile tamamlayan sarı-lacivertli takım, transfere hız vererek İtalyan smaçör Lucia Bosetti ve İtalyan pasör Eleonora Lo Bianco ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon İtalya’nın Rebecchi Nordmeccanica Piacenza takımında oynayan Lucia, İtalya Milli Takımı’nda da formasını giyiyor. Kariyerinde Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da yaşayan, bu sezon final serisinde İtalya’nın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen başarılı oyuncu birçok madalya sahibi.
Kariyerini 2011’e dek İtalya’da sürdüren Lo Bianco ise 2011’den sonra Galatasaray Daikin forması giydi, uzun yıllar da milli takım pasörlüğü yaptı. Kariyeri şampiyonluk ve derecelerde dolu olan tecrübeli oyuncu, üç kez Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Birçok kez en iyi pasör seçilme başarısı gösteren Eleonora Bianco, sayısız bronz, gümüş ve altın madalyayı boynuna taktı.
(İHA)