BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.447,85
HABER /  GÜNCEL

Genç hemşireye vahşi intikam

Malatya'da 2 ay önce kayıplara karışan hemşirenin cesedi dağlık alandı bulundu. Cinayeti bakın kim işlemiş!

Abone ol Malatya’da 2 ay önce kaybolan hemşirenin, ayrıldığı İstanbul'da görevli polis memuru eşi tarafından kaçırılıp öldürüldüğü ve arazide toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

Malatya Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çoçuk bölümünde görevli 1 çocuk annesi hemşire Özgür Karaağaç, 26 Kasım günü mesai bitimi işten çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınmadı. Ailesinin tüm aramalarına karşın bulunamayan Özgür hemşire için polis ve jandarma ekipleri seferber oldu.

Geçtiğimiz günlerde hemşire 30 yaşındaki Özgür Karaağaç’a ait otomobilin bir otoparkta terk edilmiş olarak bulunmasının ardından polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Terk edilmiş otomobilde elde edilen bulgulardan yola çıkan polis ekipleri, olayla ilgisi olabileceği ihtimaliyle ayrıldığı eşi polis memuru Ö.K.'yı gözaltına aldı. İstanbul Esenler Polis Merkezinde görevli polis memuru Ö.K. Malatya’ya getirilerek Asayiş Şubede sorguya alındı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Ö.K.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda polis ve jandarma ekipleri gece geç saatlerde Konak Kasabası yakınlarında bulunan daztepe meşeli mezrasına gelerek kazı çalışmalarına başladı. Ekipler sabaha kadar süren çalışmalarda toprağa çıplak olarak gömülmüş hemşire Özgür Karaağaç’ın cesedine ulaştı. Özgür hemşirenin cesedi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

TRABZON'DA GÖREV YAPARKEN EVLENMİŞLER

Polisteki sorgusunda cinayeti itiraf eden polis memuru Ö.K. ayrıldığı eşiyle geçinemediği için evliliklerini bitirdiklerini söyledi. Özgür Karaağaç ile Ö.K.’nın 2000 yılında Trabzonda aynı dönem görev yaptıkları sırada tanıştıkları ve evlendikleri öğrenilirken, çiftin bir de çocuklarının olduğu kaydedildi. Bir süre sonra boşanan çiftin çocukları yüzünden sürekli kavga ettikleri belirtildi. Polis, cinayetin çocuk yüzünden işlenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Polis memuru Ö.K. ayrıldığı eşi hemşire Özgür Karaağaç ile 26 kasım günü Malatya’ya gelerek görüştüğü ve tartıştığı, daha sonra da özgür hemşireyi kaçırarak dağlık araziye götürdüğü burada öldürdüğü, ardından elbiselerini çıkararak kazdığı çukura gömdü. Olaydan sonra tekrar İstanbul’a dönerek görevine devam eden zanlı koca, Malatya polisinin özenli çalışması sonucu yakalandı.

İKİSİ DE AYNI KÖYDEN

Adli tıp kurumunda otopsisi yapıldıktan sonra Konak Kasabası'na götürülen Özgür Karaağaç’ın cenazesi yakınlarınan katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze töreninde Özgür hemşirenin yakınları sinir kirizleri geçirirken, jandarmada güvenlik önlemleri aldı. Cinayet zanlısı Ö.K.’nın da aynı köyden olduğu belirlendi.

Gözaltındaki sorgusu devam eden polis memuru Ö.K.’nın yarın mahkemeye sevk edilmesi beklenilyor.