BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.488,83
HABER /  GÜNCEL

Donan oğluna son kez dokundu

Oğlunu tatil için Uludağ'a göndermişti. Onu son kez donmuş bir halde görebildi. Uludağ oğlunu ondan sonsuza dek almıştı...

Abone ol

Uludağ'a tatil için giden 20 yaşındaki Ümit Özgen snowboard yaparken kayboldu. 12 saat sonra bulunan genç müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TELEFONLA 'KAYBOLDUM' MESAJI

Bilkent Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Ümit Özgen, iki gün önce tatil amacıyla geldiği Uludağ'da dün saat 12.00 sıralarında snowboard yapmak için arkadaşlarından ayrıldı. Kaybolan Özgen, arkadaşlarına cep telefonundan mesaj göndererek "Kayboldum" dedi.

12 SAAT SONRA BAYGIN HALDE BULUNDU

Arkadaşlarının ihbarı üzerine jandarma tarafından aranan Ümit Özgen, SMS'le bulunduğu yer hakkında bilgi vermeye çalıştı ve son olarak bir kulübeye sığındığını söyledi. Daha sonra sığındığı kulübeden ayrılıp yürümeye başlayan Özgen, Bursa AKUT'tan gelen ekip tarafından arandı. Yaklaşık 12 saat sonra jandarma tarafından baygın halde bulundu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan genç, Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak sabaha karşı hayatını kaybetti. Olayın ardından Bursa'ya gelen anne Nuray, baba Haluk Özgen acı haberle kahroldu.