BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da Ezgi ve Reyhan kaynana tekrar döndü torpil mi var

Gelinim Mutfakta'da 41. hafta yarışmaya veda eden Cansu Şöhret'in yerine annesinin sağlık sorunları nedeniyle 36. hafta çekilme kararı alan Ezgi tekrar dahil edilince 'yarışmada torpil mi var?' sorusu yine gündeme geldi.

Abone ol

Kanal D'nin fenomen yarışması Gelinim Mutfakta'da 42. hafta için start verildi. Yarışmaya son hafta veda eden Cansu Şöhret'in yerine ise geçtiğimiz haftalarda annesinin sağlık sorunlarını gerekçe göstererek çekilen Ezgi ve kaynanası Reyhan Hanım dahil edildi. Yarışmanın müdavimleri haline getirilen iki isim tekrar programa gelince haliyle 'Gelinim Mutfakta'da torpil mi var?' sorusu da yine gündeme geldi. Peki Gelinim Mutfakta Ezgi ve Reyhan Hanım kimdir ve nereliler? İşte yarışma tarihinin en dikkat çeken isimlerine dair merak edilenler; 

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım Kimdir? Tunceli'de dünyaya gelen Ezgi Yıldırım, Elazığ'da yaşamaktadır. 4 yıldır evli olan Yıldırım’ın 16 aylık bir bebeği vardır.

Gelinim Mutfakta izleyicisini şoke eden olay! Programın iyice suyu çıktı

Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım Kimdir? Aslen Tuncelili olan Reyhan hanım ise Erzincan'da yaşamaktadır. Otoriter tavırlarıyla dikkat çeken Reyhan Hanım, haftanın ilk gününde sarfettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.

Gelinim Mutfakta'da Torpil mi Var? Hatırlanacağı üzere yarışmaya reyting getiren Reyhan kaynana ile Cansu'nun yarışmanın müdavimleri haline getirilmesi torpil iddialarını gündeme getirmişti. Reyhan ve gelini Ezgi daha önce elenmiş ve bir şekilde yapım tarafından yarışmaya yeniden dahil edilmişlerdi.

Geçtiğimiz haftalarda da Cansu ikinci kez yarışmaya geri dönmüştü. Haliyle, tekrarlayan isimler yarışmanın cazibesini düşürürken program izleyici nezdinde de inandırıcılığını yitirmişti.

Gelinim Mutfakta 41. Hafta Sonuçları: Gelinim Mutfakta'da 41. haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre; 69 puanla Yağnur haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. 49 puan toplayan Cansu ise en düşük puanı alarak yarışmaya veda etti. Cansu Gelinim Mutfakta tarihinin en çok altın bilezik kazanan gelinlerden birisiydi.