BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,62
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da elenen isim olay! Kimse bunu beklemiyordu

Gelinim Mutfakta'da bugün yani 28 Aralık Cuma günü günü yayınlanan 41. haftanın finalinde yarışma tarihinin en çok altın bilezik kazanan isimlerinden birisi olan Cansu Şöhret elendi.

Abone ol

Kanal D'de sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı sevilen yemek programı 'Gelinim Mutfakta'da 41. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Elif 54 puanla birinci girerken, Yağnur 53, Rümeysa 44, Cansu ise 35 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Yılbaşı Kurabiyelerini yapıp kaynanaların beğenilerine sundular. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

28 Aralık Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Elif 4 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 16 puan toplayan Yağnur ve Rümeysa günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan  Cansu ise 14 puan toplayabildi.

41. Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Yağnur: 69
  2. Rümeysa: 60
  3. Elif: 58
  4. Cansu: 49

Bu sonuçlara göre 69 puanla Yağnur haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. 49 puan toplayan Cansu ise en düşük puanı alarak yarışmaya veda etti.  Cansu Gelinim Mutfakta tarihinin en çok altın bilezik kazanan gelinlerden birisiydi. 

Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu 26 Aralık sonuçları

Gelinim Mutfakta Cansu Kimdir? Gelinim Mutfakta’nın sivri çıkışlarıyla dikkat çeken yarışmacısı Cansu Şöhret, 1990 tarihinde dünyaya geldi. Bebek bekleyen Cansu Şöhret, 27. bölümde fenalaşmış, hem diğer yarışmacılar hem de programın sunucusu Fatih Ürek, büyük panik yaşamıştı. Daha sonra Gelinim Mutfakta doktorları tarafından muayene edilen Cansu bir süre dinlendikten sonra yarışmaya geri dönmüştü. Gelinim Mutfak’tadan nisan ayında elenen Cansu Şöhret ve kayınvalidesi Sevgül Kıroğlu, 2 Temmuz’da ikinci bir şans yakaladı.

Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük kavga! Cansu'yu öfkelendiren olay ne?Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük kavga! Cansu'yu öfkelendiren olay ne?Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük kavga! Cansu'yu öfkelendiren olay ne?Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük kavga! Cansu'yu öfkelendiren olay ne?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN