BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.445,03
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

İspanyollardan Fenerbahçe'ye Fabregas müjdesi

İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Fabregas'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini feshetmek için yönetimle görüşme halinde olduğunu yazdı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de 16 puanla 17.sırada yer alan Fenerbahçe, hızlı bir şekilde yükselişe geçmek için kadrosunu güçlü isimlerle takviye etmeye hazırlanırken listenin en başında yer alan Fabregas için İspanyol medyasından müjdeli bir haber geldi.

Sezonun ikinci yarısına bomba gibi girmek isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, orta sahada pas alışverişini hızlı bir şekilde yapacak teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu isterken bu tarife uyan Fabregas için sarı-lacivertli yöneticiler hem Chelsea ile hem de oyuncuyla görüşme halinde.

SÖZLEŞMESİNİ FESHETMEK İSTİYOR
Fabregas'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini feshetmek için yönetimle görüşme halinde olduğunu yazan İspanyol Marca gazetesi, bu transfer için Fenerbahçe ve Milan'ın çok istekli olduğunu yazdı.

FENER'E SICAK BAKIYOR
Chelsea'de yedek kulübesine mahkum olan sezonun ikinci yarısında ilk 11'de oynayacağı bir kulübe gitmeyi tercih eden Fabregas'ın Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

14 MAÇTA 1 GOL 2 ASİST
Cesc Fabregas bu sezon Chelsea formasıyla 14 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti.