BIST 9.888
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,74
HABER /  GÜNCEL

Milli Piyango çıkarsa Metrobüs alma hayali olan vatandaş ilk kez konuştu!

İstanbul, Eminönü’nde yapılan bir sokak röportajında Milli Piyango’nun kendisine çıkması takdirde kendisine bir metrobüs alacağını söyleyen Mehmet Bahattin Çağış, kısa süre içerisinde sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Abone ol

Metrobüs alma hayali olan Çağış, ilk kez Best FM’de Adem Metan’ın sunduğu “Adem Metan Show” programında konuştu.

Yaklaşık beş yıldır Beylikdüzü-Çağlayan arasında yolculuk yaptığını söyleyen Çağış, en büyük hayalinin metrobüste oturarak işe gitmek olduğunu tekrar yineledi.

Kendi röportajının sosyal medyada ilgi ile izlendiğini arkadaşlarından öğrendiğini söyleyen Metrobüs yolcusu Çağış, “Röportaj sonrası eve geldim birden telefonlarım çalmaya, mesajlar almaya başladım. İlk önce bir arkadaşım aradı. Verdiğim röportajın çok komik olduğunu söyledi. Nerede gördüğünü sorunca ‘sosyal medyada’ dedi. Sonra iş yerimden müdürüm aradı ‘biz seni iş yapmaya yolluyoruz sen röportaj veriyorsun’ diye takıldı.” ifadelerini kullandı.

METROBÜS YETKİLİLERİ KENDİSİNE ULAŞMAK İSTİYOR

Best FM yayınına katılan Çağış’a, programın sunucusu Adem Metan’dan bir müjde geldi. Metan, Röportaj sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden Metrobüs yetkililerinin kendisine ulaşmak isteğini söyledi. Metrobüs yolcusu Çağış, “Buna çok sevindim. Umarım bundan sonra oturarak yolculuk yaparım” şeklinde konuştu.

CNN TÜRK EKİBİNDEN ÇAĞIŞ’A SÜRPRİZ
Röportajı gerçekleştiren CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, metrobüs yolcusunun Best FM’e konuk olacağını öğrenince Adem Metan’ın yayına geldi.

Öztürk, röportajın kendiliğinden geliştiğini söylerken, “Ben yok mu güzel bir hayali olan diye bağırırken, birden arkadan biri bana seslenerek benim var dedi. Arkamı döndüğümde bağıran kimse yok kaçmış. Sonra tekrar önüme çıkınca, ‘benim hayalim var ben Metrobüs satın almak istiyorum’ dedi ve ben dayanamayarak gülmeye başladım. Sonra sohbet başladı kısa sürede sosyal medyada yayıldı” dedi.