BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.488,67
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Erdoğan'dan kendisiyle görüşmek isteyen İmamoğlu'na yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun kendisiyle görüşme talebiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Abone ol

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Hazreti Ali Camisi'nde kıldı. Cuma namazı çıkışı basın mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ekrem İmamoğlu'nun kendisiyle ilgili görüşme talebini sordu.

BAY KEMAL'DEN İZİN ALABİLİRSE KAPIM AÇIK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun eski belediye başkanlarıyla bir araya geldiğini hatırlatarak, "Sizden de randevu talep edeceğini iletmişti. Böyle bir durum söz konusu olursa görüşür müsünüz?" sorusuna da "Benim kapım herkese açık ama Bay Kemal'den izin alabilir mi bilmiyorum. Bay Kemal biliyorsunuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile arası pek iyi değil ama Bay Kemal'den izin alırsa ben kapımı herkese zaten açık tutuyorum. Seve seve karşılarım. Kahve ise kahve, çay ise çay onu da ikram ederim." yanıtını verdi.

İSTANBUL İLÇELERİ DE AÇIKLANIYOR
Erdoğan, yarın partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının açıklanıp açıklanmayacağının sorulması üzerine de "Hedefimiz yarın büyükşehir belediye başkan adayımızla birlikte inşallah ilçeleri de açıklamak." ifadelerini kullandı.