BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  GÜNCEL

Gelinim Mutfakta kim elendi 8 Haziran birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da 8 Haziran cuma günü kimin elendiği belli oldu. 43 puan alan gelin ve kaynana yarışmaya veda etti. Peki gelinim mutfakta birincisi kim oldu bilezikleri bakın kim aldı.

Abone ol

Gelinim Mutfakta yarışmasının 4-8 Haziran haftasının finali bugün yapılıyor ve birinci ile kim elendi sorusu yanıt buldu. Geçen hafta Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi Yurdanur olurken yarışmadan elenen gelin de Cennet olmuştu.

KİM ELENDİ? : Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın son gününde en düşük puanları alan gelinler Özlem ve Yurdanur oldu. Gelinim Mutfakta yarışmasına veda eden yarışmacı ise 43 puan alan Yurdanur oldu. Gelenim Mutfakta'dan elenen kaynana Suna ve gelini Yurdanur 'un yerine pazartesi yeni gelen ve kaynana gelecek.

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU : Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi Başak oldu ve 5 bileziği koluna taktı. Başak birinciliği 58 puanla elde etti. Yarışmacı gelin adaylarının puanları şöyleydi:
Başak Kuvel puanı : 58
Hatice Karabulut puanı : 56
Özlem Argün puanı : 55
Yurdanur Yüceöz puanı 43

HATİCE'NİN EŞİ SON BÖLÜMÜN KONUĞU : Gelinim Mutfakta yarışmasında şu anda en uzun süre kalan isim Hatice. Kaynanası Hüsniye Karabulut ile sürekli gerginlik yaşayan Hatice Karabulut kocasının stüdyoya gelmesi ile mutlu oldu.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 04 Haziran ve 8 Haziran tarihleri arasındaki haftasında yarışan gelin ve kaynanalar şunlardı: Kaynana Hüsniye Karabulut ve gelini Hatice Karabulut, Kaynana Suna Yüceöz ve gelini Yurdanur Yüceöz, Kaynana Nurten Argün ve gelini Özlem Argün, Kaynana Hanife Kuvel ve gelini Başak Kuvel. Elenen Yundanur ve kaynanasının yerine pazartesi günü yeni gelin kaynana gelecek.