BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan Demirören'in vefatı sonrası taziye mesajı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayımladığı mesajda ''Erdoğan Demirören, her zaman hayırla yad edilecektir.'' ifadelerine yer verdi.

Abone ol

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından aileyi telefonla arayarak taziyede bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitingde konuşacağı Nevşehir'e helikopterle inmesinin hemen ardından, Erdoğan Demirören'in kızı, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay ve oğlu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat haberinin kendisini derinden üzdüğünü belirtti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet diledi. Ailenin acılarını paylaşan, Erdoğan Demirören'in vefatının iş dünyası için büyük bir kayıp olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhumun tüm aile bireylerine, sevenlerine ve Demirören Holding başta olmak üzere iş dünyasına başsağlığı dileğinde bulundu.

''HER ZAMAN HAYIRLA YAD EDİLECEKTİR''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yayımladığı mesajda şu ifadeler yer aldı: "Demirören Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Çalışma hayatında önemli başarılara imza atan, ülkemize değerli katkılarda bulunan kıymetli sanayici ve iş adamı Erdoğan Demirören, her zaman hayırla yad edilecektir. Merhum Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve iş dünyamıza başsağlığı diliyorum."

Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı..Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı..Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı..Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı..HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan Demirören'in kızı ve oğulları! Torunu Yelda'ya bakın en güzeli...Erdoğan Demirören'in kızı ve oğulları! Torunu Yelda'ya bakın en güzeli...Erdoğan Demirören'in kızı ve oğulları! Torunu Yelda'ya bakın en güzeli...Erdoğan Demirören'in kızı ve oğulları! Torunu Yelda'ya bakın en güzeli...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Hürriyet'in sahibi Erdoğan Demirören öldü? Hastalığı neydi?