BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.434,91
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Galaxy S8 ve iPhone 7 Plus hız testi kim kazandı!

Samsung Galaxy S8 ile ilgili testler devam ediyor. Galaxy S8 ve iPhone 7 Plus hız testinde karşı karşıya geldi.

Abone ol

Samsung'un geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni amiral gemi modelleri olan Galaxy S8 ve S8 Plus, Infınity Display ekranları ile Teknoloji dünyasının beğenisini kazandı. Her iki cihaz da daha satışa çıkmadan diğer cihazlarla karşılaştırılmaya başladı.

EverthingApplePro isimli YouTube kanalı, geçtiğimiz günlerde Galaxy S8 Plus ve iPhone 7 Plus'ı düşürme testine tabi tutmuştu. Kanal, karşılaştırmaya hız testi ile devam ediyor. iPhone 7 Plus ile Galaxy S8 ile hız testinde karşılaştırılıyor.

iPHONE 7 PLUS OLDUKÇA ÖNDE

Snapdragon 835 işlemcili 4 GB RAM'e sahip Galaxy S8 ile A10 Fusion işlemcili 3 GB RAM'li iPhone 7 Plus'ın karşı karşıya geldiği test, uygulama ve oyunların açılış hızları üzerinden yapılıyor. Videonun sonunda ise Antutu ve Geekbench testi yer alıyor.

İlk testte iki cihaz üzerinde içlerinde oyunların da olduğu on altı uygulama sırasıyla açılıyor. Diğer testte ise telefonların çoklu görev işlevini nasıl yürüttüğünü görmek için bu uygulamalar tekrar açılıyor. İki testi iPhone 7 Plus, Galaxy S8'ten oldukça önce tamamlıyor.

Antutu testinden 3000 puanlık farkla Galaxy S8 galip çıkarken Geekbench testlerinde tek çekirdekte iPhone 7 Plus, çoklu çekirdekte ise Galaxy S8 üstün. İki cihaz arasındaki hız testini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. (kaynak: Shiftdelete)