BIST 10.344
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.459,10
HABER /  SPOR

Fenerbahçeden gidecek futbolcu

Fenerbahçe'den gidecek futbolcular kimler olacak? Yönetici Şekip Mosturoğlu'nun açıklamaları ile iki kişi netleşti.

Abone ol

Fenerbahçe Maldonado ile sözleşmesini yenilemiyor. Josico da topun ağzında. İsmi geçen diğer futbolcuların durumu gösterecekleri performansa göre netlik kazanacak.

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile birlikte, Asbaşkan Ali koç FB TV’de "Soru-Cevap" programına katılarak taraftarların sorularını yanıtladı.

ARAGONES İLE YOLA DEVAM

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, kulüpte artık 2-3 maç sonucuna göre değerlendirmelerin geride kaldığını belirterek, ’Teknik direktör Luis Aragones hakkında 2 sene sonuna kadar hiçbir tasarrufumuz olmayacak" dedi.

MALDONADO KESİN GİDİYOR JOSİCO DA BÜYÜK BİR İHTİMAL

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu da Maldonado ve Josico ile ilgili taraftarlardan gelen sorular üzerine yaptığı açıklamada, "Bir Fenerbahçe yöneticisinin veya çalışanının, teknik ekibinin, performansının düşük olduğunu gördüğü bir futbolcuya çok iyi deme şansı yok. ’Maldonado’yla devam edeciğiz’ demek şaşırtıcı olur. Sözleşmesi de bitiyor, ama Maldonado’yla transfer görüşmesi
yapmıyoruz. Josico’nun sakatlıkları ise performansını etkiliyor. Hedeflerimize uygun olmayan arkadaşlarla yollar ayrılacak. Bunun muhasebesini bugün yapmaya gerek yok. Yıl sonu yapılacak. Performansa göre bir değerlendirme yapılacak" dedi.