BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Otelde kurşuna dizdiler

Adana'da bir otele kanlı bir baskın düzenlendi. Silahlı kişiler tartıştıkları kişileri kurşun yağmuruna tuttu.

Abone ol

Adana'da çalıştırdığı 3 konsomatrisin ayrılıp başka otelle anlaşmasına öfkelenen bar sahibi Kemal Ügü(27), Abidinpaşa'daki bir oteli adamları ile birlikte bastı.

Çıkan silahlı çatışmada Kemal Ügü ile birlikte otel çalışanı Veysi Ulukan(48) hayatını kaybetti. Otel sahibi Ahmet Sezen(26) ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

İddialara göre, Reşatbey mahallesindeki Alem Bar'da çalışan 3 konsomatris, henüz bilinmeyen sebeple buradan ayrıldı. Konsomatrisler daha sonra merkez Seyhan ilçesi Abidinpaşa caddesi üzerindeki bir otelin sahibi Ahmet Sezen ile anlaştı. Ancak kadınların bu otelle anlaşmasına öfkelenen bar sahibi Kemal Ügü, buraya giderek bir otel çalışanını tartakladı. Olaydan sonra Ügü, otel sahibi Ahmet Sezen'i de cep telefonuyla arayıp "Benim çalıştırdığım kadınları nasıl yanına alırsın, çalıştırırsın." dedi. Otel işletmecisi de "Ben buradayım" diyerek telefonu kapattı.

Alem Bar'ın sahibi Kemal Ügü, yanına adamlarını da alarak sabah erken saatlerde oteli bastı. Otelin lobisinde başlayıp dışarıda süren silahlı çatışmada, otel çalışanı Veysi Ulukan ile bar işletmecisi Kemal Ügü hayatını kaybetti. Ağır yaralanan otel sahibi Ahmet Sezen, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde, yaralılar 22 yaşındaki Muhammet Karabulut ile kardeşi 26 yaşındaki Halil Karabulut Adana Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, silahlı çalışmada ölen Ügü ile birlikte otel basıp kaçanların kimliğini belirlemeye çalışıyor. Olayda kullanılan 7.65 mm. çapındaki bir tabanca bulundu. Bu arada, konsomatrisler de ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.