BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  MEDYA

Fatih Altaylı Hüseyin Gülerce'nin şaşırtan videosunu paylaştı

Fatih Altaylı Hüseyin Gülerce'nin 17 Aralık'tan 5 gün sonra 22 Aralık'ta dönemin Başbakanı Erdoğan'ı Cemaat'e iftira atmakla suçladığı konuşmasını gündeme getirdi.

Abone ol

Fatih Altaylı ile Hüseyin Gülerce arasındaki polemik kızıştı. Fatih Altaylı bugün de arşivleri karıştırdı ve Gülerce'nin 17 Aralık'tan 5 gün sonra yaptığı bir konuşmasını köşesine taşıdı.

MİT İDDİASINA GÜLERCE'NİN YANITI

2012'de FETÖ'nün MİT'e yapacağı operasyonun işaret fişeğini Gülerce'nin 28 ve 30 Aralık 2011'deki yazılarında verdiğini iddia eden Altaylı'ya, Gülerce, "Ben o operasyonu Maraş olaylarının araştırılması için istemiştim" diye yanıt vermişti.

Bu savunmayı inandırıcı bulmayan Altaylı, bugün de eski defterleri karıştırdı. FETÖ'nün 17 Aralık 2013'te düzenlediği operasyondan 5 gün sonra Gülerce'nin yaptığı konuşmanın yer aldığı videonun youtube adresini paylaşan Altaylı'ya kulak veriyoruz.

"(...)Sen ve seni savunmaya çalışanlar diyor ki: “17 Aralık’tan sonra döndü.” Peki o zaman bu ne Gülence? 22 Aralık günü, yani 17 Aralık’ta Cemaat’in ikinci saldırısını başlattığı dönemde çıkıp bir televizyon kanalında hâlâ Cemaat’i savunmadın mı?

Merak eden https:// youtu.be/IoXVUBoYeLg yazıp Youtube’a girsin baksın.

Gülence, 22 Aralık’ta yani 17 Aralık’ta siyasete operasyon çekilmeye başlanmasından 5 gün sonra cansiperane bir şekilde Cemaat’i savunuyor.

Hem de ne savunmak. Niye? Çünkü biliyor ki, 3 gün sonra 25 Aralık operasyonu başlayacak. O yüzden rahat. Buna ne diyeceksin Gülence?
Yoksa orada da “Maraş”ı mı savunuyordun!"