BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.430,01
HABER /  GÜNCEL

Son hava durumuna dikkat İstanbul'da durum fena!

Son hava durumu raporu açıklandı. Meteoroloji yetkilileri bugün itibari ile İstanbul'da etkili olan sıcaklık ve nem için art arda uyarılarda bulunuyor. İşte yurtta beklenen hava durumu tahminleri...

Abone ol

İSTANBUL başta olmak üzere tüm yurtta çok sıcak hava etkili olacak. Sıcak havaya nem de eklenince nefes almak bile zorlaşacak.

Meteoroloji yetkilileri bugün öğlen sonra etkili olmaya başlayacak aşırı sıcak ve nem için uyardı. İstanbul'da bugün 15.00-18.00 arasında hiisedilen sıcaklık 40 derece olacak. Akşam 18.00'den sonra da nem oranı yüzde 90'lara çıkacak.

Meteoroloji'den bugün için yapılan açıklamada şöyle denildi:

Sıcaklığın iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

YENİ HAFTA DAHA DA YANACAĞIZ

Hava sıcaklığı yeni hafta itibari ile mevsim normallerinin üzerine çıkacak. 

TÜRKİYE'Yİ DE ETKİSİ ALTINA ALACAK

Avrupa’nın güneyi ‘Lucifer’ (Şeytan) adı verilen sıcak hava dalgası nedeniyle kavruluyor. Birçok güney Avrupa ülkesinde hava sıcaklıkları 40 derecenin üstüne çıktı. Halka öğle saatlerinde sokağa çıkmamaları ve sıvı alımını ihmal etmemeleri çağrısı yapılıyor. Afrika’dan esen sıcak rüzgâr ve yüksek nem oranıyla birlikte bazı yerlerde hissedilen sıcaklığın 50 dereceye ulaştığı belirtiliyor. Bu sıcaklık dalgasının Türkiye’yi de etkisi altına alması bekleniyor.