BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21
HABER /  SAĞLIK

Apandisiti patladı 4 ay sonra hayatını kaybetti

SAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde apandisitinin patlaması sonucu zehirlenen 27 yaşındaki Kübra Özbay, yoğun bakımda tedavi altına alındı. 4 aydır yoğun bakımda tedavi gören Kübra Özbay yaşamını yitirdi.

Abone ol

Karasu Kuzuluk Mahallesi'nde yaşayan Kübra Özbay, 4 ay önce karın ağrısı şikayetiyle Karasu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gitti. İddiaya göre muayene edilen Kübra Özbay, kan ve idrar tahlili yapıldıktan sonra hastaneden gönderildi. Evli ve 3.5 yaşında bir kızı olan Kübra Özay, ağrıları şiddetli bir şekilde devam edince aynı gün bu kez Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan kontrollerde Kübra Özbay'ın apandisitinin patlaması sonucu zehirlendiği tespit edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Kübra Özbay, yaklaşık 4 ay yaşam mücadelesi verdi. Kübra Özbay dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Kübra Özbay'ın cenazesi bugün Kuzuluk Elmalı Camii'ne getirildi. Kübra Özbay'ın eşi Ömer Özbay ve yakınları gözyaşı döktü. Genç kadın kılınan cenaze namazının ardından Kuzuluk Mezarlığı'nda toprağa verildi.