BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80
HABER /  MEDYA

Esra Erol ne diyecek Rus güzel Luvrita Zuhal Topal'a kaçtı

İzdivaç programlarının suyunun çıktığına bir delil daha. Esra Erol'un damat ve gelin adayları Zuhal Topal'a transfer oldu. İbrahim'in ardından Luvrita da Zuhal Topal'ın programında.

Abone ol

Esra Erol ile Zuhal Topal arasındaki damat ve gelin adayı ayartma yarışı sürüyor. Bu kez Zuhal Topal, Esra Erol'a gol attı. Esra Erol'un geçen sezon gözdesi olan damat adayı İbrahim'in ardından Rus güzeli Luvrita'yı da transfer etti.

Luvrita ile İbrahim geçen sezon ATV ekranlarındaki Esra Erol'un programında kavgalı gürültülü aşkları ile konuşulmuşlardı. İbrahim sezon başında Zuhal Topal'ın kanalına transfer olunca Luvrita boşta kalmıştı.

Zuhal Topal eski hikayeyi ısıtmak için Luvrita'yı da programına transfer etti. İbrahim programda eski aşkı Luvrita'yı görünce "Neden buraya geldin' diye sordu. 

Zuhal Topal'ın keyfine diyecek yoktu. En güçlü rakibinin gelin adayı olan Luvrita'yı transfer etmiş olmanın mutluluğunu yaşayan Zuhal Topal'ın yüzünde güller açıyordu.

ESRA EROL - ZUHAL TOPAL REKABETİ

Zuhal Topal ile Esra Erol arasındaki izdivaç programı yarışı geçen sezon 'hacizlere' varan kavgayla noktalanmıştı. Bu sezon da sular durulmuş görünmüyor. Mahkemelik olan iki ünlü sunucu bu kez birbirlerinin localarındaki damat ve gelin adaylarını ayartıyorlar. Zuhal Topal'ın programındaki damat adayı da sezon başında Esra Erol'a dönüş yapmıştı. Zuhal Topal'ın gözdesi olan Sevgi de Esra Erol'a