BIST 9.890
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.448,12
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93. bölümde Selda bombası

ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz salı akşamı saat 20.00'de 93.yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Hızır Çakırbeyli gelini Selda için Alparslan'a talimat veriyor. İşte Eşkiya dizisinin son bölümünde yaşanacaklar.

Abone ol

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gibi isimlerin yer aldığı ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, her şeyin artık daha karanlık bir hale büründüğü bir yöne doğru sürükleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.yeni bölümde Çakırbeylileri ortak hareket halinde göreceğiz. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.yeni bölümde neler olacak. Hadi gelin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.yeni bölüm özetine bir bakalım. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.yeni bölüm salı akşamı saat 20.00'de ATV'de...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 93.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; "Bu gece orayı basıyoruz!" Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş'e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir. Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda'dır.

Hızır'ın planlarından biri de el koydukları tırın içine saklanan Alparslan sayesinde Güneş'in mekanını belirleyip baskın yapmaktır. Tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrenen Çakırbeyliler, ulaştıkları bu önemli bilgiyle vakit kaybetmeden harekete geçerler. Öncesinde, evde konuşulanlardan herkesin Şahin Ağa'nın mekanında toplanacağı bilgisini edinen Selda, bu bilgiyi Ekrem'le paylaşmakta geç kalmaz. Her iki tarafın da karşılıklı kuracağı pusular yüzünden yaşanacak yeni kayıplar kaçınılmaz olacaktır.