BIST 9.560
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.468,29
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm! Oya'ya ne oldu ölecek mi?

Star TV dizisi Ufak Tefek Cinayetler 19.yeni bölümü salı akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak. Peki Ufak Tefek Cinayetler 19.yeni bölümde neler olacak Oya'ye ne oldu ölecek mi? İşte Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde yaşanacaklar.

Abone ol

Türk televizyonları bu kadar entrikayı bir arada görmedi. Tabi ki Ufak Tefek Cinayetler başladığı günden bu yana dizi sektörüne yeni bir soluk getirdi. 4+1 kadının yani Merve, Oya, Pelin, Arzu ve Mehmet'in sevgilisi Burcu'nun birbirlerine çevirdiği ve sonunda bir cinayete bağlanan olaylar zincirinin sonu nereye varacak, kim ölecek soruları herkesi merak içinde bırakıyor. Ufak Tefek Cinayetler 19.yeni bölüm izleyiciyi şoke edecek gibi görünüyor. Özellikle 'Oya ölüyor mu?' sorusunu akıllara getirecek olan Ufak Tefek Cinayetler 19.yeni bölümde korkunç başka bir sır daha ortaya çıkacak. Peki Ufak Tefek Cinayetler 19.yeni bölümde neler olacak? Hadi gelin özetine bir göz atalım.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 19.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Arzu, Merve'nin yalanını, Oya da Burcu’nun oyunu çözüyor. Şimdi ikisi için de kara günler başlıyor. 5 kadın zincirleme birbirini zehirlemeye başlıyorlar. Çember git gide daralıyor. Artık biri birinden kurtulmak zorunda! Merve, Arzu ve Oya ittifakını tek hamleyle dağıtıyor. Arzu da Oya'ya düşman oluyor. Sonunda sarmaşık Oya'yı kuşatıyor. Ve Kemal Başkomiser korkunç bir sırrı öğreniyor! Görülen o ki; bu araştırdıkları, işlenen ilk cinayet değil! Kadınların savaşı aslında daha şimdiden "can alma" seviyesine geliyor. Peki düşüp yığılan Oya ölecek mi?

Serhan ise boşanmakta kararlı. Peki Merve bu karara boyun eğecek mi? Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ile Salı akşamı saat 20.00'de Star TV'de...