BIST 9.879
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.437,08
HABER /  GÜNCEL

Erkekleri mutlu etmenin yolları

Daha iyi bir seks hayatı istiyorsanız erkeğinizin zevk noktalarını ve hassas bölgelerini keşfetmelisiniz.

Abone ol

Seks dediğimiz şey, şu hayattaki en güzel alışveriş. Neden mi? Zevk verdiğimiz ölçüde zevk alıyoruz da ondan. Dolayısıyla erkeğinin zevk haritasını iyi bilen ve ona haz dolu sevişmeler yaşatan kadın, kendisi de bu alışverişten karlı çıkıyor…

İşte erkeklerin zevk noktaları;

Beyin

Kadın için de erkek için de en önemli seks organı beyin. Erkeklerin görsellikten etkilendikleri bir gerçek. Dolayısıyla tahrik edici görüntü, onları sekse hazırlamada en önemli unsur. Görüntünüzün ve duruşunuzun erotik çağrışım taşımasını sağlayarak erkeğinizi seks yapmaya hazır hale getirebilirsiniz.

Burun

Erkekler seksi kokulardan kolayca tahrik olurlar. Dolayısıyla burun da en önemli zevk noktalarından biri. Heyecanlandığını burnundan hızlı nefes alışlarını takip ederek de anlayabilirsiniz. Erkeğinizin, yüzünüzün ve boynunuzun kokusunu içine çekmesine fırsat vermelisiniz.

Dudak

Dudakların sıcak teması erkekler için sonsuz bir tahrik gücüne sahiptir. Islak bir öpüşmeye geçmeden önce dudaklarınızı, yanaklarınızı hafifçe dudaklarına değdirip geri çekilme oyunundan daha tahrik edici ne olabilir!
Boyun

Erkeğinizin boynuna yapacağınız ılık nefes ve ıslak dudaklı temas, onu çıldırtmanızı sağlayabilir. Ensesinden kulak arkalarına doğru dilinizi kullanarak ona müthiş bir haz yaşatabilirsiniz. Aynı zamanda seksi sözcükler de eşlik ederse bu öpücüklere, harika bir sevişme sizi bekliyor demektir!

Kulak

Kulak, ince ve hassas yapısıyla her tür dokunuşa karşı duyarlıdır. Özellikle kulak memelerine yapacağınız ıslak dudak teması ve hafif ısırıklar, erkeğinizi baştan çıkarmanıza yardımcı olur. Sevişmenin ateşli anlarında ısırıkların şiddetini artırmak da iyi bir seçim!

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

Ayaklar

Ayaklar ile cinsel organ sinirleri arasında bağlantı olduğundan, onu tahrik etmeye ayaklardan da başlayabilirsiniz. Kolay gıdıklanan biriyse, ayağının altına değil sadece parmaklarına masaj yapmak iyi sonuç verebilir.

Bacaklar

Elbette boydan boya tüm bacaklar değil erkeği tahrik eden. Bacak içlerinin cinsel organa yakın olan bölümleri, hafif bir dokunuşla bile erkeği tahrik edip, ereksiyon durumuna geçmesine olanak sağlar. Erkeğinizi kısa sürede seks moduna sokmak için üst bacak içlerine masaj yapmayı akıl ediyorsanız, doğru yoldasınız!

Eller

Parmak uçları vücudun en hassas bölgelerindendir. Parmak uçlarına kendi parmak uçlarınızla hafifçe dokunarak, avuç içine dairesel haraketlerle masaj yaparak gevşemesini sağlayabilirsiniz.

Karın

Tahrik olmaya başladığında kan cinsel bölge ve etrafındaki kaslarda toplandığından, karın bölgesine, özellikle göbek çevresine yapacağınız yumuşak masaj, iyi bir sevişme hazırlığı olabilir.

Cinsel organ ve testisler

Bundan bahsetmesek olmazdı herhalde! Tahrik olmuş bir erkeğin cinsel organı son derece duyarlı ve hassastır. Seks moduna girmiş bir erkeğin testisleri küçülür ve yukarı doğru haraketlenir. Aynı zamanda oldukça duyarlıdır da…

Popo

Erkekler, özellikle kuyruk sokumu bölgesinin etrafına masaj yapılmasından hoşlanırlar. Çünkü bu bölge cinsel organa bağlı pek çok sinir ucunu içerir.

Pudra.com