BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Erdal Sarızeybek yine bombaladı

Emekli albay Erdal Sarızeybek, isim vermedi ancak hükümete yüklendi. İşte Sarızeybek'in hedef sözleri;

Abone ol

Emekli albay Erdal Sarızeybek, ''Türk milletinin gerçekleri görerek birlik, beraberlik çatısı altında toplanarak vatana sahip çıkma zamanı geldi de geçiyor'' dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manavgat şubesince düzenlenen ''Demokratik Açılım ve Terör'' konulu konferans, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Sarızeybek, sayısız medeniyetlere ev sahipliği yapan zengin yer altı ve yer üstü kaynakları bulunan Türkiye'nin stratejik özellikleri nedeniyle dün olduğu gibi bugün de dış güçlerin iştahını kabarttığını söyledi.

Türkiye'nin iç ve dış güvenliğinin çok önemli olduğuna değinen Sarızeybek, Kıbrıs'ın, Irak'ın ve Kafkasların Türkiye için önemli olduğunu ve bu ülkelerin de korunması gerektiğini ifade etti.

Sarızeybek, ''Türk milleti savaşlarla yaratıldı ve bu devlet mirasının kıymetinin bilinmesi gerekir. PKK'nın mutlaka temizlenmesi gerekir. Türk milletinin gerçekleri görerek birlik, beraberlik çatısı altında toplanarak vatana sahip çıkma zamanı geldi de geçiyor'' diye konuştu.

ADD Manavgat Şube Başkanı Osman Duran da emperyalist güçlerin ve iş birlikçilerinin ülkeyi içten çökertmeye çalıştıklarını öne sürerek, ''ABD ve Ermeni lobisinin yaptığı akıl almaz uygulamalara rağmen Çanakkale 1915 tarihini onlar unutsa bile biz unutmadık. Türkleri yok etmeye çalışan dış ve iç güçlere her zaman verilecek cevap var'' dedi.