BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.438,86
HABER /  GÜNCEL

İki güvercine son model otomobil

Bursa'da ''Şebbab'' cinsi iki güvercine inanmayacaksınız ama lüks bir otomobille takas edildi.

Abone ol

Otomobilini vererek, ''Şebbab'' cinsi iki güvercini alan Dernek Başkanı Halil Kabakçıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, derneğin açılış töreninde gösterilmek üzere getirilen iki güvercini çok beğendiğini söyledi.

Güvercinlerin satış amacıyla getirilmediğini belirten Kabakçıoğlu, ''Aslında getiren kişinin, güvercinleri satmaya niyeti yoktu. Pazarlık yaptık ve bir yerde anlaştık. Çok sevdiğim bir arabam vardı, onu teklif ettim. Kabul etti ve bu güvercinler bizim oldu'' dedi.

Kabakçıoğlu, kuşlara karşılık 2009 model otomatik vites ''Ford Focus'' marka otomobilini verdiğini belirterek, derneklerine çok iyi bir cins kuş kazandırdığı için mutlu olduğunu ifade etti.

''Bir çift kuşu bu denli değerli kılan nedir?'' sorusuna Kabakçıoğlu, ''Bu kuşlar miski grubundan şebbab cinsi bir kuş. Şebbab, Arapça güzel demek. Yani bu kuşlar uçmuyor. Manken, yani gösteri kuşu'' yanıtını verdi.

''BİR BMW TEKLİF EDİLİRSE BELKİ VERİRİZ''

Elinde, son aldığı kuşlardan daha pahalı cinslerin bulunduğunu kaydeden Kabakçıoğlu, ''Bu kuşu biri sizden almak isterse, karşılığı nedir?'' sorusunu, ''Kuşlarda fiyat sınırlaması yok. Fiyatı alıcı belirliyor. Satmak için almadık ama Ford Focus karşılığında aldığımız kuşları, bir BMW teklif edilirse, belki veririz'' diye cevapladı.