BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.413,65
HABER /  SPOR

Erkan Zengin İstanbula geldi

Son Kartal, bugün İstanbul'a kanat zırptı ve ayağının tozuyla şampiyonluk için konuştu.

Abone ol Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Yusuf Şimşek'in ardından kadrosuna kattığı Erkan Zengin, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Türk asıllı genç oyuncu, menajerleri ve babasıyla Stockholm'den saat 19.00'da İstanbul'a geldi. Beşiktaş'a transferinin ardından ilk röportajını DHA'ya veren 23 yaşındaki genç oyuncu, çok heyecanlı ve çok mutlu olduğunu ifade ederek, doğuştan Beşiktaşlı olduğunu, küçük yaşlardan bu yana ailece siyah beyazlı takımın taraftarı olduklarını söyledi. Erkan ayrıca küçükken yüzünü siyah beyaza boyadığını da sözlerine ekledi. Erkan, şöyle konuştu:

"Benim için ani bir transfer oldu, ama mutluyum. Elimden geldiği kadar Beşiktaş'a hizmet etmeye ve iyi işler yapmaya çalışacağım. Küçüklüğümden bu yana ailece Beşiktaşlıyız. Ben de Beşiktaşlıyım. Küçükken yüzümü siyah beyaza boyardım."

"HEM SAĞ KANATTA, HEM DE ORTA SAHADA GÖREV YAPABİLİYORUM"

Genç oyuncu hem sağ kanatta, hem de orta sahada görev yapabildiğini belirterek, "Çalım atmakta ve teke tek adam geçmekte başarılıyımdır. Sağ kanat dışında orta sahada da görev yapabiliyorum. Hem hücuma yönelik, hem de defansıf olarak oynabilirim. Yani hocamın görev verdiği her yerde oynarım. Benim için problem olmaz" dedi.

Erkan, büyük bir takıma geldiğinin farkında olduğunu ve Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyacağını da vurgulayarak, "Çok büyük bir kulübe geldim. Hammarby'den sonra Beşiktaş'ta oynayacak olmaktan gurur duyuyorum. Mustafa Denizli ile telefonla konuştum. Benim transferim hakkında olumlu konuştu. Bu durum da beni mutlu etti" diye konuştu.

"ÇOK ÇALIŞIP, TÜRK MİLLİ TAKIMI'NIN FORMASINI GİYMEK İSTİYORUM"

Genç oyuncu, U-21 İsveç Milli Takımı'nın formasını giydiğini belirtirken, İsveç A Milli Takımı'na da bir kez çağırıldığını, ama sakatlığı sebebiyle forma giyemediğini söyledi.

"İsveç U-21 Milli Takımı'nda forma giydim. A takıma da bir kez çağırıldım, ama sakatlığımdan ötürü forma giyemedim. Ama ben çok çalışıp Türk Milli Takımı'nda forma giymek istiyorum"

"İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Erkan, İnönü Stadı'nda hiç maç izlemediğini ve stadın atmosefini bilmediğini söyledi. Genç oyuncu, Siyah-Beyazlı taraftarlara ise şu mesajı iletti: "Başarı olacağım ve çok iyi oynamaya çalışacağım. İnşallah şampiyon olacağız"

Ayrıca genç oyuncunun saç stili ve dişlerindeki mücevherler de dikkat çekti