BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.497,93
HABER /  GÜNCEL

Muhabire 5 gün darp raporu

Tuğgeneral Levent Ersöz’ün bir yakını tarafından darp edilen muhabir 5 gün iş göremez raporu aldı.

Abone ol

"Ergenekon" soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra kalp rahatsızlığı nedeniyle Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün bir yakınının saldırısına uğrayan Anadolu Ajansı muhabiri Filiz Kınık’a, 5 gün iş göremez raporu verildi.

Diğer basın mensuplarıyla birlikte, Ersöz’ün hastaneden çıkan yakınlarını görüntülemek isterken Bestami Gök’ün tekmeyle vurduğu Kınık, olaydan sonra götürüldüğü Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu oldu.

Muayenesinde, sol göğüs altında darp izi olduğu belirlenen Kınık’a, 5 gün iş göremez raporu verildi. Bu arada, olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan Bestami Gök, gazetecilere yönelik saldırısının ardından, hastane önündeki bazı kişilerin müdahalesi sonucu darp edildiği gerekçesiyle hastaneye götürüldü.

Gök, hastanedeki işlemlerinin ardından Şehit Selahattin Aslantepe Polis Merkezi’ne alındı. Gök’ün, Kartal nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı doğrultusunda savcılığa sevk edilebileceği ya da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılabileceği bildirildi.