BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,11
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın yeni danışmanı Zafer Çubukcu kimdir nereli kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni danışmanı Zafer Çubukcu'nun yaşı günün konusu oldu. Erdoğan'ın yeni danışmanı Zafer Çubukcu 30 yaşında ve 26 danışmanın en genci. İşte Zafer Çubukcu kimdir nerelidir sorusunun yanıtları...

Abone ol

Eski AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukcu, Cumhurbaşkanı TayyipErdoğan’ın yeni başdanışmanı oldu. 1986 doğumlu olan Çubukcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 26. danışmanı oldu.

ERDOĞAN'IN YENİ DANIŞMANI ZAFER ÇUBUKCU ASLEN NERELİ?

Karabük doğumlu olan Çubukcu, ODTÜ İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Çubukcu, 2014 yılında bu görevini Abdurrahim Boynukalın’a devrederek Başbakanlık Müşavirliği’ne atandı.

Geçtiğimiz ay evlenen Çubukcu’nun nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı.

zafer çubukcu kimdir erdoğan'ın en genç danışmanı yaşı kaçErdoğan'ın yeni danışmanı Zafer Çubukcu'nun ataması sosyal medyada da günün konusu oldu.

zafer çubukcu kimdir kaç yaşında nereliErdoğan, 17 Nisan'da hayatını Merve Ünal ile birleştiren Zafer Çubukcu'nun nikah şahidi olmuştu. 

zafer çubukcu instagram twitter

Zafer Çubukcu'nun sosyal medya paylaşımları arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilmiş kareleri de bulunuyor. Zafer Çubukcu en son Erdoğan'la çekilmiş bu fotoğrafını 29 Mart'ta sosyal medya hesabından "We are all one" mesajıyla paylaşmıştı.