BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  SPOR

Emrenin nişanlısı kim?

Emre Belezoğlu şok bir kararla Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu kararı almasındaki etken ise nişanlısıydı. İşte o güzel;

Abone ol

Fenerbahçe'nin bu sezonki flaş transferlerinden Emre Belözoğlu’nun sevgilisinin kim olduğu uzun süredir merak ediliyordu. Çift aralık ayında evlenecek.

REKLAMCILIK BÖLÜMÜ MEZUNU

Emre’nin bu güne kadar yakın çevresi hariç herkesten gizlediği aşkının ismi Tuğba Gürevin… 22 yaşında olan Tuğba, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunu. Geçen yıl okulundan başarıyla mezun olan Tuğba Emre’yle bundan 1.5 yıl önce bir arkadaş toplantısında karşılaştı. Emre’nin İngiltere’de futbol oynadığı dönemde İstanbul’da tanışan genç çift kısa sürede arkadaşlıklarını ilerlettiler. Emre bu konunun yazılıp çizilmemesini hiçbir zaman istemediği için de ilişkilerini 1.5 yıldan bu yana hep gözlerden uzak yaşadılar…

EMRE'Yİ FENERBAHÇELİ YAPTI

Emre’nin Fenerbahçe’ye transfer olmasında en büyük nedenlerden biri de Tuğba’ydı. Çünkü Emre Türkiye’ye dönerek evlenmeyi planlıyordu. Bir süredir evlilik planları yapan çift bunun için Tuğba’nın okulunu bitirmesini, Emre’nin de askerliğini yapmasını beklediler. Tuğba okulunu bitirdi, Emre Fenerbahçe’ye transfer olup bu yaz askerliğini de yapınca evlilik önündeki tüm engeller kalkmış oldu. Emre askere gitmeden önce aralarında nişanlanan çift bir süre öncede evlilik kararı aldı.

İLK KEZ GÖZLER ÖNÜNE ÇIKTILAR

Ve bundan 15 gün önce Emre ilk kez nişanlısıyla birlikte ortaya çıkıp Var mısın Yok musun’un yapımcısı Esat Yontunç’un düğüne katıldı. Fatih Terim’in de nikah şahidi olduğu düğünde ilk kez nişanlısıyla gözler önüne çıkan Emre Belözoğlu, davetlilerin ilgi odağı oldu. Emre Belözoğlu ve Tuğba Gürevin Aralık sonunda evlenecekler.