BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,64
ALTIN 2.389,46
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda Ramazan programı

İstanbul'da 3 ayrı mekanda her gece bir Ramazan eğlencesi var. Gün gün Ramazan programını görmek için tıklayınız;

Abone ol

İNTERNETHABER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 3.sünü düzenleyeceği Feshane Ramazan etkinliklerini üç ayrı mekânda organize ediyor. İstanbulluların büyük ilgi gösterdiği Feshane Şenliklerine bu yıl, Topkapı Kültür Parkı ve Bağlarbaşı Kültür Merkezi de ekleniyor.

GÜN GÜN RAMAZAN PROGRAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl “Kandiller Yanarken” adı altında düzenlediği ve üç ayrı mekânda organize edilecek olan Ramazan etkinlikleri, Topkapı Kültür Parkı’nda Ahmet Özhan konseriyle başladı.

BİRÇOK SANATÇI KONSER VERECEK

Bu yıl Ramazan etkinliklerine ilk kez ev sahipliği yapacak olan Topkapı Kültür Parkı’nda bir ay boyunca birçok sanatçı sahne alacak. Özdemir Erdoğan’dan, Uğur Işılak’a; Murat Kekilli’den, Nihat Doğan’a birçok ünlünün İstanbullularla buluşacağı Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

KATILIMLAR ÜCRETSİZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından 31 Ağustos- 2 Ekim 2008 tarihleri arasında İstanbul’un üç tarihi noktasında düzenlenecek, “İstanbul Uluslararası Ramazan Etkinlikleri 2008 Kandiller Yanarken” programına katılımlar ücretsiz... Tüm İstanbullular bu muhteşem gecelere davetli.