BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08
HABER /  SAĞLIK

Eczaneler cinsel kitap satıyor

"Cinselliğin Dayanılmaz Ağırlığı" isimli cinsel tedavi kitabı, eczanelerde satılmaya başlandı.

Abone ol

Cinsel Tıp Derneği Başkanı Dr. Cem Keçe tarafından kaleme alınan, çıktığı ilk hafta 3 bin satış rakamına ulaşan ve cinsellik alanında internette en çok satanlar listesinde birinci sıraya yükselen, "Cinselliğin Dayanılmaz Ağırlığı" isimli cinsel tedavi kitabı, eczanelerde satılmaya başlandı.

Kitap, Türkiye'de "eczanede satılan ilk kitap" ünvanına sahip oldu. Cinsel Tıp Derneği Başkanı Keçe, "Kitabımıza olan bu ilgi Cinsel Tıp Derneği olarak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha görmemizi sağladı, bizi çok mutlu etti" dedi. Keçe, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, yıllardır iktidarsızlık, erken boşalma, orgazm olamama, vajinismus gibi cinsel sorunların tedavisini sürdürdüğünü anlatarak, "Cinsellikte ve cinsel sağlıkla ilgili aklınıza gelebilecek tüm soruların yanıtlarını bulacağınız, 'Cinselliğin Dayanılmaz Ağırlığı' adlı kitabımızdaki özel teknikler, bilimsel bilgiler, öğretiler ve önerilerle okuyucularımızın ufku açılacak, sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşamın sırlarını öğrenecekler.

Ayrıca değerli halkımız cinselliğin doğallığını yakalayacak ve sorunlarına çareler bulabilecektir. Eşler bu kitabı okuduktan sonra aralarındaki cinsel sorunlara ve iletişimdeki kopukluklara daha olumlu yaklaşacaklar ve önerilerimiz doğrultusunda doyurucu bir cinsel yaşama sahip olabilecekler" diye konuştu. Tıbbi cinsellik alanındaki 12 yılı aşkın deneyim ve birikimini bu kitapta okuyucularına sunan Keçe, şunları kaydetti:

"Kitapta, özel cinsel tekniklerden, aşk, güven ve sevgiye, erken boşalma sorunundan iktidarsızlığa, orgazm olamam ve vajinismus gibi cinsel işlev bozukluklarından, aile ve evlilik danışmanlığına, frengi ve bel soğukluğu gibi cinsel yolla bulaşan hastalılardan cinselliğin yüceltildiği Uzakdoğu öğretilerine kadar, cinsellikle ilgili tüm konular ayrıntılı olarak irdeleniyor. Cinselliğin Dayanılmaz Ağırlığı cinsel tedavi konusunda kaynak kitap olarak bütün kütüphanelerde ve herkesin evinde bulunması gereken bir yaptı. Cinsel işlevler konusunda yanlış bilgilerden dolayı pek çok insan, yanlış davranışlara yönelmekte yada cinsellik alanında endişe, korku veya kaygılara kapılmaktadır ki bu insanı ve ilişkilerini yıpratmakta, toplumdaki görevini de aksatmasına yol açmaktadır. Bu konuda verilecek doğru bilgi günümüzde gereksiz cinsel sıkıntıların çoğunu hafifletecek yada ortadan kaldıracaktır. İşte Cinselliğin Dayanılmaz Ağırlığı adlı kitabımız bu ihtiyaçtan doğmuş bir sürecin sonucunda yazılmıştır. Ayrıca cinsel eğitimin sadece biyolojik ve fizyolojik bilgilerle değil, aynı zamanda toplumsal ve ruhbilimsel bilgilerle yapılması gerektiğini vurgulamasına katkı sağlamıştır."