BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65
HABER /  MEDYA

Diriliş Ertuğrul bugün var mı 101.bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bugün var mı 101.bölüm fragmanı neler olacak? TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul geçen hafta ekrana gelmemişti. Yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmayan Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler olacak 10 Ocak 2018 TRT1 yayın akışına gelin yakından bakalım.

Abone ol

TRT 1'in çarşamba günleri ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul bugün var mı sorusu vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı. Atsız Bey'in akıbetinin belli olacağı dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Diriliş Ertuğrul 101. yeni bölüm fragmanında; Ertuğrul Bey'in Hanlı Pazar'da, 'Türk Beyleri'yle istişarede bulunduğu Türkmen Toyu ile başlıyor. Ertuğrul Bey toyda gaza yolunda birlik ve beraberlik mesajı veriyor. Ertuğrul Bey, "Bütün Türk obaları, bu zaferi paylaşmalıdır. Alplerimizin pusatları şakırdamalı, atlarımızın nalları toprağı sarsmalıdır." sözleriyle Türkmen Obaları  ile tek yumruk olmaları gerektiğini vurguluyor.  Ertuğrul Bey gazanın kolay olmayacağını ve gaza sırasında Ares'in de obalara karşı saldırıya geçebileceğini biliyor. Bu duruma da önlem alman isteyen Ertuğrul Bey, Kayı Beyleri'ni topluyor ve obanın zaafa düşmemesi için uyarılarda bulunuyor. Beylerle bilgi alışverişinde bulunan Ertuğrul Bey, "Sadece Alpler değil, geride kalan herkes cenk vaziyetine geçsin" diyerek obadaki güvenlik durumunu alarm seviyesine çıkarıyor. 

Fragmanda, kılıç yapımına başlandığı görülüyor. Diriliş Ertuğrul'u 4 sezondur izleyenlerin bileceği üzre, Demirci Deli Demir'in ölümüne kadar cihanın en iyi kılıçlarını yapan oba, Kayı Obası'ydı. Dizide kılıç yapımına çok büyük bir zaman ayrılmıştı. Savaş pozisyonuna geçilmesiyle birlikte özlenen kılıç yapımı sahneleri 101. bölüm itibarı ile yeniden başlayacak gibi görünüyor. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BUGÜN VAR MI? Diriliş Ertuğrul yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek mi sorusunun yanıtı belli oldu. TRT 1 yayın akışına baktığımız zaman yeni bölümümün bu akşam ekrana geleceğini görüyoruz.