BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.412,41
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den müdür için inanılmaz sözler

Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün olay sözleri için "O zaman bu salonda insan yoktur" dedi ve zehir zemberek sözler kullandı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(ÖZEL İÇERİK) - Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in "Teröriste ağlamayan insan değildir" sözleri MHP lideri Devlet Bahçeli'yi çileden çıkarttı. 

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Mademki teröristlere ağlamayan insan değildir, o halde bu salonda insan da bulunmamaktadır" dedi. 


CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU NE DEDİ?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise katıldığı bir televizyon programında Emniyet Müdürü'nün çıkışıyla ilgili şunları söyledi:

"Bu söylem insani gibi görünmekle birlikte toplumu bölen bir söylemdir. şehit aileleri ne diyecek bu sözlere. Emniyet müdürlerinin bu açıklamaları yapmalarına hiç gerek yoktur.  

1.20121009132244.jpg

ÖLEN TERÖRİSTE AĞLAMAYAN İNSAN DEĞİLDİR

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, bir üniversitede verdiği konferansta gündem yaratan "Dağda ölen teröriste ağlayamıyorsanız insan değilsiniz" demişti... 

1.20121009125526.jpg

 

İşte Bahçeli'nin zehir zemberek sözlerinden satırbaşları;

*O ZAMAN ŞEHİT ANALARI İNSAN DEĞİL

Mademki teröristlere ağlamayan insan değildir, o halde bu salonda insan da bulunmamaktadır. Şehit anaları, şehit babaları ve Türk milleti bu bakışa göre insan değildir. Böylesi bir insanlık bize uzak dursun, bu insanlık tanımı bize yabancı olsun.

*KENDİNİ NE SANIYOR?

Sormak isterim ki, bu şuursuz polis müdürü kendisini ne zannetmektedir? Elinde PKK patentli insanlığı ölçüm cihazı mı vardır? Kimin insan olup olmadığını hangi vasıf ve yetkiyle dile getirmektedir?

*İNSANLIK FUKARISI... REZİL...

Emniyet mensuplarımızın kanına giren canilere ağlamayanları insan olmamakla itham eden bir insanlık fukarası kime yaranmaya ve kimlere mesaj vermeye çalışmaktadır? Böylesi rezil düşüncelerle şeref ve şehit yuvası olan Türk Polis Teşkilatı?nda, bundan böyle nasıl görev yapmayı düşünmektedir?

ONUN KARARNAMESİNİ KANDİL Mİ HAZIRLAMIŞ

Herhalde Diyarbakır Polis Müdürü'nün kararnamesini Kandil ve İmralı müştereken imzalamış ve kahraman polislerimizin arasına sızdırmıştır. İnsanlığın bu kadar ucuzlatıldığı ve satılık bir meta haline getirildiği her halde rastlanır bir şey değildir. Bu şahsiyet Türk Polisini mi temsil etmektedir, yoksa Kandil'in bir piyonu mudur? İçişleri Bakanı nerede, Başbakan neden sessizdir?"

DEVLETTEN ALDIĞI PARA KENDİSİNE HARAM

 Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven'in 'İnsan katleden canavarlaşmış bir teröristi de entegre edemiyorsanız devlet değilsiniz" sözlerine ise Bahçeli, şu yanıtı verdi;

"O zaman bizatihi kendisi böylesi bir devlette görev almayacak ve hemen istifa edecektir. Aksi halde devletten aldığı para kendisine haram lokma olacak ve boğazına duracaktır. Teröriste içi ezilen, ama şehitlerimizi hatırlamaktan bihaber olan bu içimizdeki PKK uzantısı görevinden süratle alınmalıdır.

1.20121009134410.jpg