BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.391,96
HABER /  GÜNCEL

Ağrı'da 2 teröriste gözaltı!

Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla 2 kadın gözaltına alındı

Abone ol

Bir evde terör örgütü üyelerinin saklandığı ihbarını alan Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özel harekat polislerinin desteğiyle Büyük Ağrı Caddesi'ndeki eve operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada terör örgütüne ait olduğu ileri sürülen giysiler ile bazı evrakların ele geçirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan 2 kadın, ifadelerinin alınmalarının ardından adliyeye sevk edildi.

VATANDAŞIN HUZURUNU OLUMSUZ ETKİLEYEN NE VARSA ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, kaymakamlık binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, güvenlikle ilgili çalışmalarının günün her saatinde devam edeceğini söyledi.

Olumsuz durumlara karşı her zaman kararlılıkla mücadele edeceklerini belirten Tekinarslan, ''Vatandaşın ticaretini, huzurunu, sükunetini, eğitimini, ulaşımını olumsuz etkileyen ne varsa bunları ortadan kaldırmak için etkili ve profesyonel bir şekilde faaliyetlerimizi sürekli devam ettireceğiz'' dedi.

Tekinarslan, suçlular suç işlemekten vazgeçinceye kadar mücadelelerinin süreceğine de dikkati çekerek, ''Vatandaşımız huzurla yastığa başını koyana kadar bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. Duyarlılıklarından dolayı vatandaşlara da teşekkür ederim. Kendi istihbarı kaynaklarımız dışında vatandaşlarında desteğiyle suçlularla olan mücadelemize devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.