BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.398,45
HABER /  EKONOMİ

Akbank'ı kullan El Clasico'yu izle

Akbank Direkt İnternet veya Mobil'i kullananlar, Real Madrid ve Barcelona'nın yıldızlarını canlı izleme şansını yakalayın.

Abone ol

Akbank Direkt İnternet veya Mobil'i kullananlar arasında yapılacak çekiliş sonucunda 3 çift, El Clasico'yu Metin Tekin ve Burcu Esmersoy ile birlikte izleyecek.

Akbank açıklamasına göre, Akbank Direkt İnternet veya Mobil'i 1 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında kullananlar arasında yapılacak çekiliş sonucu, üç çift 3 Mart 2013 tarihinde Madrid'de oynanacak El Clasico'yu, ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Burcu Esmersoy ve futbol yorumcusu Metin Tekin ile izleme şansı yakalayacak.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge her geçen gün değişmeye ve daha da gelişmeye devam eden dijital alanda, tüm kanallar birbiriyle bütünleşik ve hepsi birbirlerine direkt etki ettiğini kaydetti.

Tözge, bu nedenle bu kanalları birbirinden ayırabilmenin mümkün olmadığına işaret ederek, şunları ifade etti:

''Ayrıca, müşterilerimiz de bizi her alanda görmek istiyor ve biz de müşterilerimize en hızlı ve etkin hizmeti sunabilmek için çoklu mecra kullanımına özen gösteriyoruz. Müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı temel ilke edinmiş bir banka olarak bütünleşik dijital pazarlama stratejisi uyguluyoruz. Geçtiğimiz sene yenilediğimiz Akbank Direkt İnternet ile müşterilerimizin olduğu yerde olmaya onlara kazandırmaya devam ediyoruz. Bu sene hayata geçirdiğimiz iki yeni uygulamayla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırarak onların olduğu her yerdeyiz.

Bunlardan ilki Haziran ayında lanse ettiğimiz ve bankacılığa yeni bir soluk kazandıran Akbank Direkt. Akbank Direkt ile Akbank müşterisi olmayanlar hızlı ve kolay bir şekilde Akbank'ın avantajlı dünyasından yararlanmaya başlayabiliyor. İkincisi ise Eylül ayında hayata geçirdiğimiz Akbank Direkt Mobil. Akbank Direkt Mobil uygulaması ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik ve müşterilerimize kredi kartı bilgileriyle cep telefonlarından  bankacılık işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunduk.''

Verilen bilgilere göre, Akbank, 2012 Haziran ayında ''Akbank Direkt''i müşterileri ile tanıştırdı. ''Akbank Direkt'' ile bankacılıkta yeni bir sayfa açan Akbank, internet ve mobil bankacılık kanallarını bu yeni felsefe doğrultusunda Akbank Direkt ismiyle markalayıp müşterisi olsun olmasın herkesi bu avantajlar dünyasına davet ediyor.

Akbank müşterisi olmayıp Akbank Direkt avantajlarından yararlanmak isteyenler de ''www.akbank.com'' üzerinden ''müşteri olma'' seçeneği ile kısa sürede Akbank müşterisi olabiliyor. Akbank Direkt, Akbank müşterisi olmak isteyen herkesin bir kaç tıkla oturduğu yerden Akbank avantajlarıyla tanıştığı, çözümün müşterilere direkt sunulduğu bir proje. Bu projeyle, Akbank müşterisi olmayan herkes 5 dakikada başvurusunu direkt yapabiliyor, kapısına kadar giden kuryeyle hemen Akbanklı olabiliyor.

Akbank Direkt İnternet veya Mobil'i kullananlar daha önce düzenlenen kampanyalar ile Oscar partisini Hollywood yıldızlarıyla birlikte VIP davetli olarak izleme ve Finlandiya'da gerçekleştirilen Kuzey Kutbu Safarisi'nde unutulmaz bir tatil şansı yakalamışlardı.

Akbank Direkt İnternet, Türkiye'deki aktif kullanıcıların yüzde 15'ine hizmet veriyor

Teknolojiye olan yatırımları aralıksız sürdüren Akbank, 2012 yılında toplam 120 milyon dolarlık teknoloji yatırımı hedefledi. Akbank'ta yapılan her üç işlemden ikisi Özgür Bankacılık kanallarından yapılıyor. Para çekme işlemlerinin ise yüzde 90'ı ATM'ler üzerinden yapılırken, Akbank Akbank Direkt İnternet Türkiye'deki aktif internet bankacılığı kullanıcılarının yüzde 15'ine hizmet veriyor. Sektördeki para transferlerinin yüzde 11'inin yapıldığı Akbank Direkt İnternet, İMKB'deki hisse senedi işlem hacminden de yüzde 1 pay alıyor.

Akbank'ın internette müşterilerin kullanımına sunduğu ürün ve hizmetler, hem ulaşım kolaylığı hem de maliyet avantajına sahip bulunuyor. Bu nedenle internet, Akbank müşterilerinin kullanmayı tercih ettiği bir satış kanalı olarak da öne çıkıyor. Müşteri alışkanlıklarındaki bu değişim Akbank'ın internet kanalından gerçekleşen satış rakamlarına da olumlu olarak yansıyor.