BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.441,90
HABER /  GÜNCEL

Denizlide trafik kazası

Denizli'de dün gece meydana gelen tarfişk kazasında 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Abone ol

Denizli'de dün gece 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin ağır yaralandığı trafik kazasında, otomobil sürücüsü Volkan Tezer'in aracını yeni aldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, dün gece YSE Kavşağı'nda meydana gelen kazada, Volkan Tezer yönetimindeki 34 UGV 94 plakalı otomobil, park halindeki M.B. yönetimindeki 20 D 5964 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Özgür Kaplan olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Volkan Tezer ve diğer yolcular Emre Kaplan, Fahri Bildirici ve Hakan Tezer olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan sürücü Volkan Tezer ve Fahri Bildirici tedavi gördükleri hastanede yapılan müdehalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetmişlerdi.
Kazanın ardından otomobil sürücüsü İnşaat Mühendisi Volkan Tezer'in askerden yeni döndüğü ve kaza yaptığı otomobili yeni aldığı öğrenildi. İddiaya göre, kaza yapan otomobilin bir başka otomobille yarış yaptığı ileri sürüldü.
Kazada yaralanan Hakan Tezer Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde, Emre Kaplan ise Denizli Develt Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tutulduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.