BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  MEDYA

Deniz Seki ünlüler klibi 2 bilet damga vurdu!

Deniz Seki'nin ünlülerden oluşan morak klibi hazır. 2 bilet klibi için kamera karşısına geçen Gülben Ergen, Demet Akalın gibi birçok ünlü Deniz Seki'ye moral verdi.

Abone ol

DENİZ SEKİ girdiği operasyonun ardından tekrar cezaevine gönderildi. Ünlü arkadaşları ise ona moral vermek için 2 bilet adlı şarkısına klip çekmek için kamera karşısına geçti. Deniz Seki için ünlülerin çektiği 2 bilet klibi hazır. Klip şimdiden rekora koşuyor.

Deniz Seki'nin sanatçı dostları, yokluğunda yeni klibinde oynayarak kendisine destek verdi. Gülben Ergen, Demet Akalın ve Oktay Kaynarca gibi isimlerin rol aldığı klibin yönetmenliğini, Deniz Seki'nin sanatçı kardeşi Serkan Seki yaptı.

screen-shot-2015-03-24-at-10.18.39-am.png

Şarkının sözleri şöyle:

Zamanında olmuş
Olanlar olabilir
Kalp krılıp yen
İçinde kalabilir
İnsan bu dünya’ya
Zaten misafir
Gelişimiz belli
Gidişimiz belli değil

İnsanın ömrü bi kere
Dünyaya gelince
Kalp kırılınca içinde
Yen kalınca

Hayat 2 Bilet sadece
Biri geliş
Biri de dönüş
Sen istersen
Sen istersen dövüş
İstersen seviş

Korkmuyorum korkmuyorum
Korkmuyorum korkmuyorum
Hayat senden artık
Hiç korkmuyorum
Bıkmadım bıkamıyorum

Aşk çok yüzsüz
Kaçamıyorum
Hayat senden artık
Hiç korkmuyorum

DENİZ SEKİ'NİN SON DURUMU NASIL?

Deniz Seki geçtiğimiz hafta ameliyat oldu. Deniz Seki'nin basım danışmanı Deniz Seki'nin sağlık son durumu hakkında açıklama yaptı. 

Basın danışmanı Özgür Aras bir açıklama ile konuyu duyurdu. İşte o açıklama; Deniz Seki, yaşamış olduğu sağlık problemleri sebebiyle 23.02.2015 tarihinde tedavi altına alındığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinden bugün taburcu edilerek Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir. Deniz Hanım'ın patolojik verileri henüz sonuçlanmamış olup, halihazırda süreç devam etmektedir.

ekran-resmi-2015-03-11-15.19.58.png