BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.450,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocukların bayramlıkları belediyeden

Altındağ Belediyesi yardım organizasyonu Altınay yine çocukları sevindirdi.

Abone ol

Altındağlı 110 çocuğa Bayramlık kıyafetler dağıtan Altınay, çocukların yüzünde gülücükler açtırdı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin eşi Saadet Tiryaki’nin özel olarak ilgilendiği çocukların keyfine diyecek yoktu. Başkan Veysel Tiryaki ise, bayramlık kıyafetlerini alan çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.

İhtiyaç sahiplerine her zaman el uzatan Altınay, yine ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarına Bayramlık kıyafetler dağıttı. Altınay’ın çarşısında beğendikleri kıyafetleri alıp giyen çocuklar, kendi Bayramlıklarını seçmenin mutluluğunu yaşadılar.

“Çocukları asla unutmayız”

Altındağ Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere çok önem verdiklerini, Altındağlı çocukların sosyal hayatta kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmeleri için her konuda destek olmaya çalıştıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağ’da ihtiyaç sahibi aile çok. Böyle bir ortamda çocuklar her istediklerine sahip olamıyorlar. Belediye olarak çocuklarımızı unutmuyoruz, onlara elimizi uzatıyoruz. Bu nedenle çocuklarımıza, Bayram öncesi, kıyafet dağıttık. Biliyoruz ki, bayramlar en çok çocukları mutlu eder ve her çocuk yeni kıyafetleriyle daha da mutlu olur. Onları mutlu etmek bizi de mutlu etti” dedi.

Bayramlık kıyafetlerini ve oyuncaklarını alan Altındağlı çocuklar, mutluluklarını aileleriyle paylaştılar. Altındağ Belediyesi’nin, Bayram öncesi çocuklarına kıyafet dağıtmasını memnuniyetle karşılayan aileler, bu Bayram’ın çocukları için daha güzel olacağını söylediler.