BIST 10.557
DOLAR 32,18
EURO 35,16
ALTIN 2.430,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karamürsel’de eğitim seferberliği

Karamürsel 4 Temmuz İlköğretim Okulu için yapılan yeni binayı inceleyen Genel Sekreter Ersin Yazıcı, eğitim yatırımlarının geleceğe dönük olduğunu söyledi.

Abone ol

Çağdaş eğitiminin kurumsallaşması için kent genelinde yatırımlarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitimle yapmış olduğu protokol uyarınca Karamürsel 4 Temmuz İlköğretim Okulu’nu 40 derslikli modern bir eğitim yuvası olarak yeniden inşa ediyor.

GENİŞ BİR OYUN BAHÇESİ DE OLACAK

Toplam 9 dönüm arazi üzerine kurulan okul 2 bin metrekare oturma alanına sahip. Bodrum, zemin ve iki kat olarak inşa edilen yapı içerisinde müdür, müdür yardımcıları ve öğretmen odalarının yanı sıra; anaokulu derslikleri, iş atölyeleri, spor salonu, kantin ve ıslak zeminler yer alacak.

EĞİTİM YATIRIMLARI KURUMSAL ÖNCELİĞİMİZDİR

Projeyi yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, “Eğitim yatırımları, çağdaş geleceğe dönük önemli yatırımlardır. Geleceğin büyüklerinin çağdaş eğitim olanaklarından eksiksiz olarak yararlanabilmeleri, kurumsal önceliklerimiz arasında yer almaktadır” şeklinde konuştu. Çalışmaların bir an önce bitirilmesi için yüklenici firma yetkililerine talimat veren Genel Sekreter Yazıcı’ya Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı teknik ekibi eşlik etti.

HAZİRAN 2010’DA TAMAMLANACAK

Fen İşleri Daire Başkanlığı teknik ekibi denetiminde Ağustos ayı içerisinde inşa çalışmalarına başlanan okul önümüzdeki yılın Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Betonarme yapının zemin beton çalışmaları halen yoğun şekilde devam ediyor.