BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.438,47
HABER /  GÜNCEL

Cizreden kara haber!

Teröristler kentte pusuya yattı. Hareket halindeki askeri aracı otomatik silahlarla taradı. Gelen haber yürekleri dağladı.

Abone ol

Nusaybin Caddesi’nde seyir halinde olan askeri bir araca İpekyolu Cami civarında kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce silahlı saldırı yapıldı.

SALDIRIDA ŞEHİT OLANLAR


Nusaybin Caddesi İpek Yolu Cami civarında, teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan askerlerin isimlerinin Emrah Karataş, Zeki Yolcu ve Turan Damgacı olduğu bildirildi.

YARALILARIN İSİMLERİ

Saldırıda yaralanarak Cizre Devlet Hastanesinde tedaviye alınan askerlerden durumları ağır olan ve helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesine sevk edilenlerin de Bilal Levent, Musa Çapur, Ahmet Akyürek ve Ferhat Fırat olduğu belirtildi. 

Olay saat 17.50 sıralarında ilçenin Nusaybin Caddesi üzerindeki İpekyolu Camii yanında meydana geldi.

Cizre Tank Taburu'na ait cip yoldan geçerken ateş açıldı. Çapraz ateşe tutulan askeri araçta yaralanan ve henüz kimlikleriyle rütbeleri öğrenilemeyen 13 asker Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Saldırıda 3 asker ise şehit oldu.

Askeri araca saldıranların kaçtığı Cudi Mahallesi güvenlik güçlerince kuşatılarak geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

4 YARALININ DURUMU AĞIR

Şırnak Valisi Ali Yerlikaya saldırıyla ilgili olarak "Cizre'de hudut nöbetinden dönen içinde 17 askerin bulunduğu askeri araca 2 kişi olduğu tahmin edilen teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker şehit oldu, 4'ü ağır 9 asker de yaralandı. Yaralılardan 4'ü Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne sevkedildi' dedi.