BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğlunun hedefi Topbaş!

Kılıçdaroğlu doğalgaz sayacıyla ilgili Gökçek'le düelloya çıktı. Yeni hedefi Kadir Topbaş. Bu kez elindeki ise su sayacı...

Abone ol Kılıçdaroğlu yine AKP'ye çattı. Yaklaşan yerel seçimlere değinen Kılıçdaroğlu "Sanmayın ki bu soygun sadece Ankara'da var. İstanbul'da da su sayaçları aracılığıyla yapılıyor" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Kadıköy'de düzenlediği toplantıda konuştu.

"SANMAYIN Kİ BU SOYGUN SADECE ANKARA'DA VAR"

Ankara'daki yolsuzluk iddialarıyla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, Ankara'da Ankaralılar'ın sadece ve sadece sözcüsü olduğunu söyledi.
Kendisi de dahil tüm Ankaralıların soyulduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, bu soygunun sadece Ankara'da değil İstanbul'da da yapıldığını kaydetti. Kılıçdaroğlu "Sanmayın ki bu soygun sadece Ankara'da var. İstanbul'da da var aynı soygun. İstanbul'da hangi araçlarla yapıyorlar ? Su sayaçları aracılığıyla. Önümüzdeki günlerde bu soygunun da belgelerini açıklayacağım hiç meraklanmayın . İstanbul'un soyulduğunu kendi bakanları aracılığıyla açıklayacağım bundan da emin olun " dedi.

SEVSİNLER SENİN MÜSLÜMANLIĞINI

Kılıçdaroğlu, CHP 'de demokrasi AKP'de ise biat kültür olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Bizde demokrasi var her şeye yeri geldiğinde itiraz ederiz. Onlarda biat kültürü var onlar her şeye biat ederler itiraz etmezler, edemezler" diye konuştu. AKP'yle ilgili belgelerin bir bir ortaya çıktığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sen kalk bir de hayali ihracat yap. Bu memlekette tüyü bitmemiş yetimin hakkını ye, ondan sonra da Müslümanım de. Sevsinler senin Müslümanlığını" şeklinde konuştu.

"DURMAK YOK YOLMAYA DEVAM "

AKP'nin hemen her yerde dile getirdiği " Durmak yok yola devam " söylemini de eleştiren Kılıçdaroğlu, "Diyorlar ya, durmak yok yola devam . Aslında onun anlamı şu: Durmak yok yolmaya devam. Süreç bu. Ne götürürsem kardır. Kırılma başladı. Ne götürürsem kardır diye her tarafa saldırıyorlar " diye konuştu.

Meclis Araştırma Komisyonu raporuna göre, bugüne kadar hortumlanan miktarın 8 milyar dolar olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın yolsuzlukları yanıtlamaktan aciz bir Başbakan olduğunu da kaydetti.