BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.432,68
HABER /  GÜNCEL

Başbakan Erdoğan amca oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile tanınan işadamı Remzi Gür'ün kızı Yasemin Solmaz'ın çocuğu oldu.

Abone ol Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile tanınan işadamı Remzi Gür'ün büyük kızı Yasemin Solmaz, Londra erkek bebek dünyaya getirdi. Ailenin hastane odasındaki sevincini görülmeye değerdi.

İşadamı Remzi Gür'ün, sahibi olduğu ‘Gürmen Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ihracat direktörlüğünü yapan büyük kızı Yasemin Solmaz Londra'da doğum yaptı. ‘Eren' adı verilen bebek ile Remzi Gür, dede olmanın sevincini 3'üncü kez yaşadı. Remzi Gür, eşi Nevin Gür ile birlikte pazartesi günü saat 14.14'te dünyaya gelen ilk erkek torunu Eren'in yanından ayrılmıyor.

‘Üçüncü kez dede olmak çok güzel bir duygu' diyerek hastanede ilk defa DHA'nın görüntü almasına izin veren Remzi Gür, torunu Eren'e bu ismin babası Murat Solmaz tarafından verildiğine dikkat çekti. Türkiye'de inşaat mühendisliği yapan Murat Solmaz, “Neden Eren ismini taktınız?” sorusuna, “5.5 yaşındaki kızımın ismi ‘Dilara.' İsminin ilk harfi D harfi ile başladığından, ikinci çocuğumuzun ismi E ile başlasın diye düşündüm ve ona Eren ismini taktık” açıklamasını yaptı.

Remzi Gür'ün işlerinin çoğunu yüklenen Yasemin Solmaz, doğum yorgunluğunu üzerinden atamadığı için önce fotoğraf çektirmek istemedi. Londra’da doğan ve ünlü Queen Mary Üniversitesi’nde işletme bölümünü bitiren Yasemin Solmaz’ın yılın dört ayını İngiltere'de, 8 ayını Türkiye'de geçirdiği belirtildi.