BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,77
ALTIN 2.431,63
HABER /  GÜNCEL

Sapık baba paragöz çıktı

Öz kızını bodrumuna kilitleyerek 24 yıl tecavüz eden eden Avusturyalı sapık babanı yeni şeytani planı ortaya çıktı.

Abone ol

Avusturya'da, öz kızını evinin bodrumuna kilitleyerek 24 yıl boyunca tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan sapık baba Josef Fritzl'in (73) kirli anılarını yabancı basına 4 milyon euro'ya satmak istediği saptandı.

Borçlu olduğu emlak komisyoncusu bir arkadaşına kaldığı hücreden vekalet gönderen Fritzl'in, arkadaşını, "polis ve savcılığa verdiği ifadelerin tutanaklarını avukatından alarak yabancı basına satmasını talep ettiği" belirlendi.

İsmi açıklanmayan emlak komisyoncusunun, Fritzl'den aldığı talimat üzerine ifade tutanaklarının yayımlanması için İngiltere'deki bazı bulvar gazeteleriyle görüşerek 4 milyon euro'ya anlaştığını, ancak bugüne kadar vadedilen parayı alamadığını söylediği belirtildi.

Olayın ortaya çıkması üzerine sorgulanan sapık baba Fritzl'in de ifadesinde, gazetecilerin kendisinden habersiz olayın tüm detaylarını yayımlayarak para kazandıklarını savunarak, "Emlakçı arkadaşına olan 3 milyon euro'luk borcunu ödemek için ifade tutanaklarını satışa çıkarmak istediğini anlattığı" bildirildi.

Fritzl, öz kızı Elisabeth'i evinin bodrumunda inşa ettiği özel bir hücreye kapatarak 24 yıl boyunca tecavüz etmiş ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olmuştu.