BIST 10.915
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.504,96
HABER /  SPOR

Çarşının derbideki müthiş planı

Çarşı grubu eğer bu eylemi yapabilseydi bu hafta onlar konuşulacaktı. Peki derbi maçta yarım kalan müthiş plan neydi?

Abone ol Bush'a ayakkabı fırlatan Iraklı gazeteci Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya ilham kaynağı olmuş. Meğer taraftarlar derbi maçta hakemi protesto için ayakkabılarını çıkarmayı planlamış.

Karakartal Forum, Antalya Kartalları tarafından Muratpaşa Belediyesi Spor ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Foruma katılan Beşiktaş taraftar grubu liderlerinden Alen Markaryan, Beşiktaş camiasının parçalanmış durumda olduğunu, Beşiktaş’ın yetiştirdiği futbolcuların dahi Beşiktaş’ı kalbinden vurduğunu ifade etti.

Markaryan, Galatasaray-Beşiktaş maçını "tam bir cinayet" diye nitelendirerek, şöyle konuştu:

"Hakemin cinayet kalıntıları sahada kaldı. Hakemlerin hataları çok fazla. Futbol Federasyonu hakemlerin arkasında olduğu açıklamasını yapmış. Hangi hakemlerin arkasındalar? Bu federasyon Aziz Yıldırım’ın mı yoksa Galatasaray lobisinin mi federasyonu? Buna karşı bir çok eylem yapabiliriz. Ama meşaleyi tutacak adam yok. Eylemin adını koyamıyoruz. Camia parçalanmış durumda. Hakemlerin tutumunu protesto etmek için Galatasaray maçında İstiklal Marşı okunurken, tüm taraftarların ayakkabılarını çıkaracağı bir eylem planlamıştık, ama gerçekleştiremedik."