BIST 9.916
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.432,66
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin istediği 5 futbolcu

Fenerbahçe kendi futbolcularından üçüyle el sıkıştı. Ve gözünü dış transfere çevirdi. Bakın istedikleri 5 futbolcu kim?

Abone ol

Sarı-Lacivertlilerin iç transferde Alex, Lugano ve Selçuk'la her konuda anlaşma sağladıkları ve el sıkıştıkları öğrenildi.

FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ FUTBOLCULAR
Fenerbahçe yönetiminin dün akşam yaptığı olağan yönetim kurulu toplantısında dış transferi masaya yatırdığı da öğrenildi. Sarı-Lacivertlilerin öncelikle Sivaspor'dan Mehmet Yıldız ve Musa Aydın, Bursaspor'dan Sercan ve Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Ankaragücü'nün genç futbolcusu Gökhan Emreciksin için görüşmelerini sürdürmeye karar verdikleri belirtildi. Bu arada son haftalarda sakatlıgı nedeni ile oynayamayan Semih'in durumunun her geçen daha iyiye gittigi ve devre arasında takımla çalışmalara başlayabileceği belirtildi.
SÖZLEŞMELER UZATILDI

Fenerbahçe'nin transferde nasıl bir politika izleyeceği merakla beklenirken, Sarı-Lacivertlilerin iç transferde Alex, Lugano ve Selçuk'la her konuda anlaşma sağladıkları ve el sıkıştıkları öğrenildi. Fenerbahçeli yöneticilerin bu üç futbolcunun menacerleriyle yeni yılda bir kez daha masaya oturacak sözleşmeleri uzatacağı belirtildi.

MALDONADO MASAYA YATIRILDI

Alex ve Lugano'nun menaceri Juan Figger'in bu amaçla Türkiye'ye çağrıldığı, görüşmelerde Maldonado'nun durumunun da masaya yatırılacağı öğrenildi. İç transferde fire vermek istemeyen Sarı-Lacivertlilerin David ile kaleci Volkan Demirel'de sorun yaşadıkları iddia edildi. David'in yıllık 3 milyon euroya yakın bir ücret istediği ileri sürülürken, kaleci Volkan Demirel'in de kendisine teklif edilen yıllık 1milyon 500 bin euroyu az bulduğu ifade edildi.