BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,92
HABER /  GÜNCEL

Bolu Dağı 7 saattir kapalı

Bolu Dağı'nın Tünel girişinde bir tır kayınca trafik iptal oldu. Araçlar tam 7 saattir yolda uzun kuyruklar oluşturdu.

Abone ol

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul-Ankara yönü, yoldaki buzlanma nedeniyle bir tırın kayması sonucu ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Dağı'nda etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve soğuk hava, Bolu Dağı Tüneli'nin bulunduğu bölgede buzlanmaya yol açtı. Tünele 1 kilometre mesafede buzlanma nedeniyle bir tırın kayması sonucu İstanbul-Ankara yönü ulaşıma kapandı. 

7 SAATTİR BEKLİYORLAR

Tırların kayması nedeniyle saat 15.00 sıralarında ulaşıma kapanan TEM Otoyolunun Bolu Dağı Tüneli İstanbul-Ankara yönündeki bölümünde uzun kuyruklar oluşturan araçlar, yaklaşık 7 saattir ulaşımın açılmasını bekliyor.

Küçük araçlarda mahsur kalanlar ısınabilmek için yolcu otobüslerine sığınıyor.

KAR KALINLIĞI 50 SANTİMETRE

Karayolları ve trafik ekipleri kayan tırların kaldırılması için çalışmalarını sürdürürken kar yağışı da devam ediyor. 

Güzergahta kar kalınlığı yaklaşık 50 santimetre oldu.

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar ve Bolu Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı da Bolu Dağı Tüneline gelerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

SİVAS-TOKAT KARA YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Sivas-Tokat kara yolu, olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşıma kapandı.  Sivas ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara yol açıyor.

Çamlıbel mevkisindeki yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Sivas-Tokat kara yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Bu arada, Sivas-Ankara kara yolunun Yaraşbeli, Sivas-Erzincan kara yolunun Kızıldağ ve Seyfebeli, Sivas-Kayseri kara yolunun Koyuncu ve Hanlı mevkileri ile Sivas-Suşehri yolunun Geminbeli mevkisinde de etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Karayolları ekipleri, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KAYSERİ'YE UÇAK SEFERLERİ İPTAL

Kayseri'de devam eden kar yağışı nedeniyle 4 uçak seferi iptal edildi. 

Türk Hava Yolları'nın saat 18.15'te yapılması gereken TK 264 sefer sayılı İstanbul-Kayseri uçak seferi, saat 20.20'de yapılacak olan TK 265 sefer sayılı Kayseri-İstanbul uçak seferleri iptal edildi.

THY yetkilileri, saat 22.15'te yapılması planlanan TK 266 sefer sayılı İstanbul-Kayseri uçak seferi ile yarın saat 06.55'te yapılacak olan TK 267 sefer sayılı uçak seferlerinin de karşılıklı olarak iptal edildiğini belirttiler.