BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbom Trabzona kilitlendi

Turkcell Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken yarın Trabzonspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet.

Abone ol

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istifasının ardından antrenörler yönetiminde sezonun tamamlaması yönünde karar alınan sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği mücadelesinin ardından Trabzonspor karşısında da yoluna 3 puanla devam etmek istiyor.

Lider Fenerbahçe'nin 2 puan arkasında 64 puanda bulunan Galatasaray, Trabzonspor karşısında alacağı bir galibiyetle zirve yarışındaki iddiasını devam ettirmek isterken, hemen arkasındaki 61 puanlı Sivasspor ve Beşiktaş'la da puan farkını korumanın hesaplarını yapıyor.

LİNCOLN CEZALI

Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Trabzonspor maçı öncesi cezalı duruma düşen Brezilyalı yıldız Lincoln'un yanı sıra, sakatlıkları devam eden Song ve Orkun'un yarın takımdaki yerlerini almalarının mümkün olmadığı bildirildi. Ayrıca, sakatlığı devam eden Arda'nın tedavisinin devam ettiği açıklanırken, bu oyuncunun Trabzonspor karşısında forma giyip giymeyeceğinin maç saatinde kesinleşeceği ifade edildi.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Antrenör Cevat Güler yönetimindeki Galatasaray'ın, Trabzonspor karşısına, Aykut, Sabri, Emre, Servet, Volkan, Barış, Okan, Mehmet Topal, Arda (Hasan Şaş), Ümit, Nonda 11'i ile çıkması bekleniyor.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.