BIST 9.951
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.442,30
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP'nin en genç il başkanı

CHP Mayıs'ta yapacağı büyük kongre öncesi il yönetimlerini yeniliyor. Uşak'ta genç başkan sürprizi var.

Abone ol

Cumhuriyet halk Partisi’nin (CHP) en genç il başkanı Uşak'ta seçildi. 34 yaşında bu koltuğa oturan İsmail Demirel, parti içi kırgınlıkları bir kenara bırakıp herkesle barışık, toplayıcı ve sosyal politikalara önem vereceklerini söyledi.

CHP’nin en genç il başkanı olmasının bir şans olduğunu da belirten Demirel, parti olarak Türkiye ve Uşak’ı yönetmeye aday olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan CHP 32. olağan Uşak İl Kongresi'nde il başkanı seçilen İsmail Demirel, genç olmasının Uşak teşkilatına büyük fayda sağlayacağını gençliğin verdiği dinamizm sayesinde girmedik gönül bırakmayacaklarını söyledi.

CHP'nin en genç yönetiminin Pazar günü yapılan kongre ile Uşak'ta oluşturulduğunu anlatan İsmail Demirel, “Kongre CHP'ye yakışır bir ortamda geçekleşti. Demokratik bir yarış sonucu bize görev verdi delegelerimiz. 34 yaşındayım ve CHP'nin en genç il başkanı oldum. Parti tabanı artık ayrışma, kavga ve kırgınlık istemiyor. Ben kongre bittikten sonra ilk olarak kongrede beni desteklemeyenleri ziyaret ettim ve birlik beraberlik mesajı verdim. Seçim çalışması sırasında da kimseyi kötülemedim, kimseyi kırmadım. Ben delegelere sadece kendimi anlattım ve Bugün Uşak CHP'de ilçe yönetimleriyle barışık, belediye başkanlarının gücünü yanına almış, tek yumruk haline gelmiş bir il yönetimi olduk. Bu birlikteliği kentimize de yansıtacağız. CHP sol bir parti olarak daha sol politikalar üretmeli. Sol değerlere sahip, işçiden, ezilenden yana politikalar ile halka inmelidir. Biz bunu Uşak'ta başaracağız ve siyaseti halkla barışık olarak yapacağız”dedi.