BIST 9.898
DOLAR 32,59
EURO 35,04
ALTIN 2.458,38
HABER /  DÜNYA

Cani koca karısının kulağını ısırarak kopardı!

Polonyalı cani koca eşini dövdükten sonra ısırarak kulağını kopardı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Alışveriş marketinde çalışan Polonyalı eş sürekli şiddet gösterdiği karısı dövüp sonrada ısırarak kulağını koparması ülkede geniş yankı buldu. 

Damian Chwedczuk adındaki Polonya doğumlu süpermarket görevlisi sadist eşi Debbie'nin ölen annesinin küllerinin bulunduğu kavanozu yere atıp kırdıktan sonra süpürge ile külleri vakumladı. Annesinden kalan hatıraya bu şekilde zarar veren kocasına tepki gösteren Debbie, Polonyalı eşi Damian tarafından dövülmekle kalmadı sadist koca karısının kulağını ısırarak kopardı.

1.20140314134104.jpg  2.20140314134109.jpg

32 yaşındaki Polonyalı sadist Damian karısının kulağını koparmakla kalmayıp, kadının dudağını yumrukları ile parçaladıktan sonra elleri ile gözlerini oymaya çalıştı. Kanlar içerisinde kalan Debbie kendisini zar zor evin dışına atarak çığlık atmaya başladığı ve komşularının yardıma koştuğu belirtildi.Cani kocanın elinde zor alınan kadın hemen polise giderek şikayetde bulundu. Amerikan polisi tarafından hapse atılan adamın yapılan sorgularda psikolojik sorunlarının olduğu tespit edilirken cani kocanın daha önceden adam yaralamaktan 4 yıl 11 ay hapis yattığı açıklandı.