BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.439,83
HABER /  SEÇİM

Çankaya'da esnafın umudu Barış Aydın oldu

Esnafı ziyaret eden AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın: "Türkiye'de belediye hizmetlerinin yetersizliği nedeniyle en fazla zarar gören esnaf Çankaya'da"

Abone ol

"Çankaya’yı ve Ankara’yı karış karış bilirim. Yerel seçimlerde vatandaş projelere ve adaya bakıyor. Çankayalılar'dan hak ettikleri hizmeti almaları için Barış kardeşlerine emanet oy vermelerini istiyorum. Çünkü Çankaya'nın dayanacak bir 5 yılı daha yok"

Ankara - AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Türkiye'de belediye hizmetlerinin yetersizliği nedeniyle en fazla zarar gören esnafın Çankaya'da bulunduğunu belirterek, "Çankaya’yı ve Ankara’yı karış karış bilirim. Yerel seçimlerde vatandaş projelere ve adaya bakıyor. Çankayalılar'dan hak ettikleri hizmeti almaları için Barış kardeşlerine emanet oy vermelerini istiyorum. Çünkü Çankaya'nın dayanacak bir 5 yılı daha yok" dedi.

Barış Aydın, Çankaya esnafını ziyaret ederek 30 Mart seçimlerinde destek istedi. 25 yıldır çalışmayan bir belediye olduğunu belirten Barış Aydın, “Çankaya Belediyesi çalışmıyor ve sürekli mazeret üretiyor. Olan Çankaya’da oturanlara oluyor. Çankaya halkı çalışmayan bu belediyeye mahkum değil” diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında ilçenin gelişimine yönelik anllatığı projeler ilgiyle karşılanan Barış Aydın, yerel seçimlerde Çankayalılar'dan ideolojiye oy vermemelerini, kendilerini bilen, tanıyan, sorunlarını çözecek kişilere belediyeyi emanet etmelerini istedi.

Barış Aydın, sokak aralarındaki esnaf kadar ana caddelerdeki esnaf ve özellikle taksi şoförlerinin gündüz nüfusu 2,5 milyon olan bir şehirde cirolarının azlığı, buna karşın masraflarının yüksekliğinden şikayet etmeleri üzerine, "Ben 40 yaşında genç bir kardeşinizim ancak, 5 yaşımdan beri çalışıyorum. Taksicilik de yaptım, işportacılık da. Park edecek yer bulamamanızı, kışın kardan kapanan ara sokaklara girememenizi, yazın çukurlardan kaçmak için sık aralıklarla kaza yaptığınızı çok iyi biliyorum. Dükkanının önüne aracını koyacak yer bulamayan esnaf nasıl müşteri çeksin? 31 Mart sabahından itibaren canla başla çalışarak projelerimizi en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Kazanan ben olmayacak, Çankaya olacak. Çankayalı esnaf, taksici, dolmuş şoförü, işadamı, sanatkar, herkes kazanacak" diye konuştu.

Türkiye'de belediye hizmetlerinin yetersizliği nedeniyle en fazla zarar gören esnafın Çankaya'da olduğunu vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:
"Başkent'te yaşayacaksın, 2,5 milyon nüfusa hitap edeceksin ve zararlar nedeniyle dükkanını kapatmak zorunda kalacaksın. Böyle bir mantıksızlık olur mu? Yıllar süren iş deneyimimi Çankaya'ya yansıtacağım. Çankaya’yı ve Ankara’yı karış karış bilirim. Çankaya'nın benim gibi genç ve iş yaşamı başarılarla dolu başkana ihtiyacı var. Yerel seçimlerde vatandaş projelere ve adaya bakıyor. Çankayalılar'dan hak ettikleri hizmeti almaları için Barış kardeşlerine emanet oy vermelerini istiyorum. Çünkü Çankaya'nın dayanacak bir 5 yılı daha yok."

"24 saat yaşayan bir Çankaya olacak"

Çankaya’da dükkânların müşteri azlığından dolayı erken kapandığını da hatırlatan Barış Aydın, “Hava karardıktan sonra Ankara’da adeta hayat duruyor. Bunun nedeni eğlence mekânlarının azlığı ve insanların ailece gidebilecekleri yerlerin bulunmaması. Biz görevi devraldığımızda, gece hayatının canlanması için de gerekli adımları atacağız. Ortaya koyacağımız projeler sayesinde Çankaya’da esnaf olmak ayrıcalıklı bir durum haline gelecek” şeklinde konuştu.

Uğur Mumcu Caddesi üzerinde vatandaşlarla da görüşen Barış Aydın, bir seçmenin “AKP'ye hiç oy vermedim. Ancak bu kez sana güveniyorum ve sana oy vereceğim” sözleri üzerine “Bana vereceğiniz oy kendi çocuğunuza, kendi geleceğinize vereceğiniz bir oy olacak” karşılığını verdi.